Mary jak karmilam malego aptamilem comfortem to tez takie mial.
Lagajka cora superasna! wloski czaderskie!
A ja nie wiem co zrobic... otoz moj synek bardzo ulewa jak kilka dzieciaczkow tutaj ale jego to bardo drazni i za kazdym razem placze, jak mu sie odbija piszczy i krzyczy...wiec zaczelam podawac za zaleceniem lekarza gaviscon dla dzieci... i efekt SUPER- nie ulewa juz tak a nawet jezeli cos uleje (naprawde minimalna ilosc) t go to nie drazni i nie zwraca na to uwagi...
ale za to pojawil sie nowy problem... otoz przez gaviscon jego kupa jest jak plastelina....bardzo zbita, tak ze praktycznie moglabym mu pupki nie wycierac pozniej bo nie ma co... do tego prezy sie przy piciu pod koniec bo probuje zrobic kupe i ciezko mu to idzie (zawsze robil kupy tylko przy jedzeniu wiec wiem ze nie chodzi tu o zmiane smaku mleka przez gavisconie itp)
i teraz nie wiem co robic? odstawic i pozwolic zeby sie meczyl i bardzooooo ulewal/ chlustal i zeby go draznilo gdy pokarm sie wracal do buzki czy dalej kontynuowac i patrzec jak sie meczy przy robieniu kupy?
podaje mu jeszcze jakis plyn ktory pomaga na kupki i gazy no ale wielkich efektow nie widac