reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
te dzieci wiedza co robia;-):laugh2: najpierw wygladaja jak parówy a potem hamuja z jedzeniem:nerd::eek:

Co do parówy...to ja mam taka w domu ze juz nie mam w co jej ubierac:baffled::baffled::baffled: bluzka to moze i nawet za duza ale raczka przez rekaw przejsc nie moze bo za tlusta :baffled:jak kupuje body to musze patrzec aby byly jak najszersze i na dole mialy jak najszersze "wejscia" na nogi, bo uda to jej niedlugo pekna :baffled::baffled::baffled: faldka na faldce... ech Jula tez taka byla, no moze troche pozniej kolo 5 miesiaca sie gruba zrobila, a teraz chuderlak straszny :sorry2: a dzis jeansy jej kupilam i jak przymierzylam to okazuje sie ze w pasie akurat, a nogawki przydlugie i czuje ze zanim dorosnie do nogawek to juz w pasie sie nie zmiesci :-D

Nie przesadzilam z tym espumisanem? dalam 7 kropli...

mój synus tez ma juz biede wejść w niektóre body w brzuszku raczki i nózki ok ale brzuszek za duzy :-)...

Cieszcie się że macie takie "pulpeciki" ja mam szczuplutką Córę i w kółko się martwię czy dobrze przybiera na wadze... a każdą dodatkową fałdkę traktuję jak zbawienie

Dziunka24 w sylwestra trafiłyśmy do szpitala po zatruciu tlenkiem węgla i zaczęła się jakaś chorobowa passa. Kilka dni po wyjściu dostała bezdechu, więc dwa tygodnie badań w szpitalu dlaczego tak się stało i złapała jakąś szpitalną bakterię do układu moczowego. Jak wyszłyśmy to po trzech dniach trzeba było wrócić z zapaleniem oskrzeli (też pewnie wyniesionym ze szpitala). W efekcie po dwóch kuracjach antybolami u 3 miesięcznego maleństwa jest tak zajechana flora bakteryjna jelit, że będę musiała jej 2 miechy podawać probiotyki ;/

Dziunka24 w sylwestra trafiłyśmy do szpitala po zatruciu tlenkiem węgla i zaczęła się jakaś chorobowa passa. Kilka dni po wyjściu dostała bezdechu, więc dwa tygodnie badań w szpitalu dlaczego tak się stało i złapała jakąś szpitalną bakterię do układu moczowego. Jak wyszłyśmy to po trzech dniach trzeba było wrócić z zapaleniem oskrzeli (też pewnie wyniesionym ze szpitala). W efekcie po dwóch kuracjach antybolami u 3 miesięcznego maleństwa jest tak zajechana flora bakteryjna jelit, że będę musiała jej 2 miechy podawać probiotyki ;/

Wspolczuje! Ale teraz wszystko bedzie lepiej :tak::-) Jak sie zatrula tym tlenkiem wegla?

reklama
Mieliśmy w domu piecyk gazowy, takiego junkersa. I cholera pod koniec mojej ciąży było wszystko sprawdzane, a cofnęły się spaliny jak miałam ją kąpać i lałam wodę. Straciła mi przytomność na rękach. Na szczęście nie doszło do niedotlenienia i najprawdopodobniej zatrucie nie pozostawi po sobie żadnych śladów w późniejszym rozwoju

Do góry