reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Za dużo nie ale troche warto... ;-):tak: I w sumie mi to pasuje...
Tak czy siak do zaufanej pediatry sie wybieram w pl... :tak:
Dzięki za podpowiedź

hohoho dobrą radą na noc posłużyłam :-) teraz mogę iśc spac bo moje dziecie pięknie spi a mąż pieknie chrapie - dobrze, że w innym pokoju spimy z synkiem. Plan wieczorny wykonany. O 19 pobudka i papu. O 21 kąpiel i jedzonko i spanko. Spanko zaraz po jedzonku znaczy dłuższe spanko....Oby..... KCIUKASY ZACISNIĘTE???
Dobranoc dziewuszki

reklama
Matko co lekarz to inna opinia :szok:
My tez po usg bioderek gdzie lekarz powiedział, że wsio ok niby jedno coś tam ale w normie i nie trzeba kontroli a tu pediatra na oko mówi, że coś nie tak. I co? Wierzyc pediatrze czy Usg. Pójdę dla pewności kolejny raz, tylko to zimno mnie przeraża.

mamulica
Nie nakrecaj sie. Było minęło. Najważniejsze, ze jest OK :tak:

Uleńka

Ja tez sie wkurzałam bo ze 3 razy wczesniej Sonia była sprawdzana aż pewnego dnia moj alekarka zauwazyła klikanie... no to sie wkurzyłam ze dopiero ona jak juz tyyyle razy było to sprawdzane.... tez NIE pieluchowałam i wszystko jest juz OK :tak:

mary, my tez mamy kropke na powiece od urodzenia, ktora pojawia sie i znika i wyglada jak podrapane.

jak wy uzywacie 3 i 4???? :szok:my ledwo 2ki zaczelysmy a przyznam sie,ze wykanczam jeszcze ostatnia paczke 1nek, ale to tak na sile, musze zmieniac po 2 -3 h.mala wazy prawie 5kg

od kiedy zaczelysmy dawac 1 butle dziennie (reszta cyc) cow and gate comfort (antykolkowe, antyzaparciowe) nie mamy problemow z kupka. czasami codziennie, czasami co 2-3 dni, ale juz na luzie.

katrenki i klaudzia, czy wy same zadecydowalyscie o zmianie mleczka na antykolkowe czy konsultowalyscie z health visitor? bo moja tak sie trzesie nad tym karmieniem piersia (statystyki lepiej wygladaja, sama przyznala,ze polki podnosza statystyki, bo angielki jej slowa-idiotki- nie chca), ze nawet nie wspomniala mi o takim mleku, sama wypatrzylam w sklepie. a nie raz jej wspominalam, jak moja mala sie meczy z kolkami to ona tylko mowila, ze po 3 mies minie samo :wściekła/y: wiec ja jej tak po cichu daje :confused:

A propos oczek to ja musze w pl do specjalisty sie wybrac bo tu mówią że "przejdzie".. :dry:
Otóż od samego urodzenia Sonia ma mały punkcik na lewej powiece, który robi się czerwony i blednie na przemian... to juz przeciez 3 m-ce a to nie schodzi...
Ktoś ma jakiś pomysł co to moze być?

Naczyniak plaski Ida tez ma do roku (max do 3) zycia samo przejdzie

reklama
bylismy dzisiaj do kontroli i jest juz duzo lepiej Helenka jest juz praktycznie zdrowa ale mamy utrzymac antybiotyk do 9 dni bardzo sie ciesze i mam nadzeje ze juz bedzie tylko lepiej
No to gratuluje, a jak Ty się czujesz?
Czekam na atak kolki :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( lub czegokolwiek :-:)-:)-:)-( a tak pieknie znowu na dworzu, mam nadzieje ze dzis da sie w chuste wsadzic i pojsc na spacer :sorry2: na razie jest wesola i szczesliwa, rano wywalila piekne kupe :-)
Ty lepiej gadaj co u lekarza było slychac co z tym ulewaniem?

Do góry