reklama
W
wyjatkowaonaa
Gość
Mój ma to samo ilona więc się nie martw, nic na siłe. DAj mu pół godziny lub godzine później.Najadł się i może potrzebował tylko 30ml. Mój 1,5h pił butelke 150ml także już nie zmuszam , nie wciskam - nie chce to nie daje.
A jeśli pogodny i zadowolny to tym bardziej . Po prostu dzievcko nie ma ochoty na mleko .Poczekaj troche a zje
A jeśli pogodny i zadowolny to tym bardziej . Po prostu dzievcko nie ma ochoty na mleko .Poczekaj troche a zje
moja mała odkąd miała szczepienie (3dni temu) nie może sobie usnąć mocniej przez dzień. Jest niespokojna śpi tylko na rękach, a jak ją odłoże to płacz. Przez sen się wierci, jęczy. Masakra jakaś. Mam nadzieje że to skutek szczepienia i minie jutro.
madziek
listopadówka 2009 :)
zmieniłam pediatrę:-) napisałam o tym co się działo na wątku mleko, papki i kanapki. jestem zadowolona, a moje dziecko nie ma refluksu tylko ja kretynka za szybko po jedzeniu go przebieram/przewijam i tarmoszę za mocno, ale teraz już uważam i jest ok
no i wróciliśmy do mleka Bebilon 1 i stopniowo jesli będzie potrzeba będziemy przechodzić na pepti 1:-(fuuuu!

Madziek odpisalam na mleku i kanapkach :-)
Dziunka a jak mam rozróżnic biegunkę od normalnej , ale luźnej kupy ?
Moja jak jadła tylko mleko AR zagęszczone to kupa była stała taka a`la kiełbaska -taką jak my robimy, ale bardzo żółta.
Teraz je zwykły bebilon zmieszany z tym AR i robi taką samą żółtą kupę, ale sraczencję :-) To ma być biegunka ?
Moja jak jadła tylko mleko AR zagęszczone to kupa była stała taka a`la kiełbaska -taką jak my robimy, ale bardzo żółta.
Teraz je zwykły bebilon zmieszany z tym AR i robi taką samą żółtą kupę, ale sraczencję :-) To ma być biegunka ?
D
dziunka24.
Gość
Madziek odpisalam na mleku i kanapkach :-)
Biegunka jak to juz ktoras z dziewczyn pisala wylewa sie z pieluchy, to prawie sama woda podbarwiona kupa, zielona, o brzydkim zapachu.
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
A ja już któryś raz pytam;Biegunka jak to juz ktoras z dziewczyn pisala wylewa sie z pieluchy, to prawie sama woda podbarwiona kupa, zielona, o brzydkim zapachu.
Czy ktoś wie jak wygląda zatwardzenie u maluchów? Tez takie suche zbite bobki robią??

D
dziunka24.
Gość
Nie wiem jak wyglada zatwardzenie u niemowlakow na samym mleku, ale wiem jak wygladaja jak juz sa obiady wprowadzone. U mojej Julki to sa czarne zbite, twarde kupy.
reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Ahhh, takie pytanie egzystencjonalne mnie nurtuje.. ;-)Nie wiem jak wyglada zatwardzenie u niemowlakow na samym mleku, ale wiem jak wygladaja jak juz sa obiady wprowadzone. U mojej Julki to sa czarne zbite, twarde kupy.

Podziel się: