reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
dawno mnie nie bylo ale niestety mam szpital w domu zaczelo sie ode mnie bo okazalo sie ze mam kamienie na woreczku i w tepie ekspresowym musialam je usunac bo co drugi dzien bylam na pogotowiu potem po zabiegu znowu dostalam ataku od kamieniw przewodach zolciowych i zabralo mnie pogotowie-porod to przy tym pikus
maz mial w tamtym miesiacu dwa razy angine
Zuzia zapalenie oskrzeli i na koniec Helenka zaczela kaszlec bierze antybiotyk juz prawie tydzien i dzisiaj juz mi sie wydawalo ze przestaje kaszlec ale teraz znowu cos zaczela mam ndzieje ze nie bedzie musiala brac zastrzykow :-(jutro idziemy do kontroli
w dodatku ma zatkany kanalik lzowy i musze jej wkrapiac krole z antybiotykiem i masowac normalnie wszystko na raz sie zwalilo
pozdrawiam i zycze duzo zdrowia

Co u Dziunki?

Luandzia - trzymam kciuki, żeby wszystko już bylo dobrze i żeby Helenka wyzdrowiała.

Passi - matczyne serce wie najlepiej.

U mojej Zuzi jest jakaś biegunka. Jeden lekarz powiedział, że trzeba podać marchewkę, a drugi (prywatny), żeby przegłodzić... Dwie skrajne metody. Próbowałam przegłodzić, ale mała pluła wodą i nei chciała jej pić... Dzisiaj idzie w ruch marchewka. Najdziwniejsze jest to, że nie ma w ogóle gorączki, brzuszek nie boli, tylko ta biegunka.

dawno mnie nie bylo ale niestety mam szpital w domu zaczelo sie ode mnie bo okazalo sie ze mam kamienie na woreczku i w tepie ekspresowym musialam je usunac bo co drugi dzien bylam na pogotowiu potem po zabiegu znowu dostalam ataku od kamieniw przewodach zolciowych i zabralo mnie pogotowie-porod to przy tym pikus
maz mial w tamtym miesiacu dwa razy angine
Zuzia zapalenie oskrzeli i na koniec Helenka zaczela kaszlec bierze antybiotyk juz prawie tydzien i dzisiaj juz mi sie wydawalo ze przestaje kaszlec ale teraz znowu cos zaczela mam ndzieje ze nie bedzie musiala brac zastrzykow :-(jutro idziemy do kontroli
w dodatku ma zatkany kanalik lzowy i musze jej wkrapiac krole z antybiotykiem i masowac normalnie wszystko na raz sie zwalilo
pozdrawiam i zycze duzo zdrowia

Współczuje Ci, musisz byc silna. Napewno wszystko sie ułoży ;-)

Co u Dziunki?

U mojej Zuzi jest jakaś biegunka. Jeden lekarz powiedział, że trzeba podać marchewkę, a drugi (prywatny), żeby przegłodzić... Dwie skrajne metody. Próbowałam przegłodzić, ale mała pluła wodą i nei chciała jej pić... Dzisiaj idzie w ruch marchewka. Najdziwniejsze jest to, że nie ma w ogóle gorączki, brzuszek nie boli, tylko ta biegunka.

Dziunka nie byla u lekarza bo ten lekarz to jak mowila jest do bani wiec pojdzie do innego.

Sprobuj ta marchewke moze pomoze ;-)

reklama
Czekam na atak kolki :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( lub czegokolwiek :-:)-:)-:)-( a tak pieknie znowu na dworzu, mam nadzieje ze dzis da sie w chuste wsadzic i pojsc na spacer :sorry2: na razie jest wesola i szczesliwa, rano wywalila piekne kupe :-)

Do góry