U mnie jak bylam we wtorek na szczepieniu badała ciemiączko ale nic nie powiedziała. Nawet nie wiedziałam, że je sie mierzy. Dobrze Was mieć, przynajmniej człowiek czasem zostanie oświecony :-)Na naszym badaniu jednak wyszło podejrzenie wrodzonego nadwichnięcia stawu biodrowego. Któraś z Was miała coś takiego?
reklama
A mi to zal mojej Julki - 27.I na szczepienie
Mowie Wam teraz to pikus, bo nasze maluszki malo co pamietaja, ale jak dziecko jest swiadome to jest juz strasznie![]()
takie rozumne zawsze mozna przekupić

dziubasek08
Fanka BB :)
no proszę, jakie metody !!!takie rozumne zawsze mozna przekupić![]()
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
hahahahhahahahtakie rozumne zawsze mozna przekupić![]()

a gdzie twoja etyka...?

Mala ma katar - w sumie nic strasznego ale martwie sie ze ma juz go dosc dlugo. Dlugo 
bylam z nia u lekarza z powodu kataru w polowie grudnia a juz wtedy trwal chyba tydzien. Nie wiem co robic?? Isc znowu do lekarza

Gdzie kupujecie bebilon comfort?? Bylam wczoraj w aptece i nie maja tego mleka, w sklepach tez nie widzialam

Gdzie kupujecie bebilon comfort?? Bylam wczoraj w aptece i nie maja tego mleka, w sklepach tez nie widzialam

Witaj, Ja jestem z krakowa i w większych supermarketach mają to mleko: Alma Real, Carefour. Mam nadzieję, że znajdziesz u siebie. Ja u mojego małego stosuję do noska Sterimar - to roztwór soli fizjologicznej. Nie miał kataru, ale stosuję po to by nie miał. Mieszkam w bloku i powietrze jest strasznie wysuszone. Jak już poradzisz sobie z katarem maleńkiej, to zacznij tego preparatu uzywać, naprawdę dzidziusiowi będzie się lepiej oddychać.
Witaj, Ja jestem z krakowa i w większych supermarketach mają to mleko: Alma Real, Carefour. Mam nadzieję, że znajdziesz u siebie. Ja u mojego małego stosuję do noska Sterimar - to roztwór soli fizjologicznej. Nie miał kataru, ale stosuję po to by nie miał. Mieszkam w bloku i powietrze jest strasznie wysuszone. Jak już poradzisz sobie z katarem maleńkiej, to zacznij tego preparatu uzywać, naprawdę dzidziusiowi będzie się lepiej oddychać.
Uzywam tej wody wlasnie i stale ma katar.
U mnie nie ma takich supermarketow
Ostatnia edycja:
Patrzcie co znalazła na temat skazy białkowej (a propos...) na innym forum bb;
"najczęściej pierwszym objawem skazy jest zielona kupa i zmiany na skórze ale one są nieco póżniej niż kupa. ewie skóra zaczęła sie zmieniać mniej więcej po 7-10 dniach od pojawienia sie '' zielonki''
Wnioskuję więc że skoro moja Sonia nie ma zielonej kupki to kwestia dot. tylko skóry..
A do tej suchej skóry na buzi używam SILCOCKS BASE
Tutaj opinia i podobna historia:
"szwagierka przywiozla mi z Irlandii taki krem (ktorego mozna uzywac rowniez jakos substytut mydla) - Silcocks base - kilka razy jej buzke smarnelam, krostki zrobily sie delikatniejsze w dotyku (bo miala je strasznie ostre) i dzisiaj sa juz prawie niewidoczne. Tez uzywala tego jak jej maly mial identyczna wysypke jak Sara - kilka zastosowan i wysypka znika"
Ilona
Jeśli nie możesz nigdzie tego (lub czegoś podobnego) dostać to ja moge ci kupić i wysłać... tylko wiadomo to trochę potrwa...
Bylam w aptece i dostalam krem o podobnym skladzie- ELO-BAZA
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Oooooo SUPER!Bylam w aptece i dostalam krem o podobnym skladzie- ELO-BAZA
Daj znać jak sie sprawdza

Stosujesz już?
reklama
D
dziunka24.
Gość
No i po wizycie. Mamy 2 miesiace i wazymy 6460 g :-) czyli zwolnilysmy - teraz to wyszlo 320g na tydzien. I urosla 5 cm w ciagu dwoch tyg
zwolnila z tyciem a zaczela rosnac
Jesli chodzi o ciemiaczke to mamy 1x1,5 ale czy to dobrze czy zle to nie mam pojecia 

Podziel się: