reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

to ja już nie narzekam na szybkość zmiany ciuszków my mamy niektóre na 62 a niektóre na 68
u mnie to juz ciuszki na 3-6msc a pozostałe leza w kartonie:sorry2:
To raczej na "Mamy z Irlandii" pytaj bo w co. Galway nie szczepia (z automatu)
Jesli chodzi o gruzlice to ja czekam na szczepionke nowej generacji - czyli za jakies 2-3 lata zanim bedzie dostepna :tak:
Jak mog;as ominac termin skoro teoretycznie powinna to dostac w szpitalu zaraz po ur?:confused:
yyy... no to ja już nie wiem co ostała a czego nie...
w szitalu dostała jakąś szczepionkę ae jsak przyszła do mnie położna to wyznaczyła mi Termin szczepionki na BCG na 23grudnia i nie pojechłam bo było tak ślisko że z domu nie mogłam wyjechać to co wkońcu jest to BCG:confused:

reklama
A mi to zal mojej Julki - 27.I na szczepienie :szok:
Mowie Wam teraz to pikus, bo nasze maluszki malo co pamietaja, ale jak dziecko jest swiadome to jest juz strasznie :baffled:

Dla polepszenia nastawienia na przyszłość Moja Patula dzielnie znosi szczepienia i ani razu nie płakała wiec to zależy od dziecka :-)

ja sobie teraz siedze i czytam o ciemiączku ... zaniepokoiło mnie bo przy porodzie mial 2x2 a dzisiaj lekarka badala i wyszlo jej 3x2.5 czyzby sie powiekszało ? :|

uf uspokoiłam sie
W chwili urodzenia ma bardzo zróżnicowane wymiary, zwykle początkowo powiększa się w pierwszych miesiącach życia, a następnie staje się coraz mniejsze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry