reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

reklama
Mój Maciuś z kolei nad ranem (tak ok 5-6) strasznie "charczy". Robi to tak głośno, że aż się budzę i zasnąć nie mogę! :-p
pryskam wodą morską do noska, i nic to nie daje...

U nas to wlasnie rano po spaniu jest takie charczenie, wtedy psikam woda i sciagam frida geste zaby, ktore siedza bardzo gleboko. I po takiej akcji jest spokoj az do nastepnego ranka. Wydaje mi sie ze to jest spowodowane roznica temperatur.

my już tydzień walczymy z mega katarkiem byłam z małą znowu w szpitalu zdjęcie rtg płuc czyste ale wpisali antybiotyk bo mała furczy i że to niby zap oskrzeli
wylądowałam dzisiaj u pulmunologa zlecił inalacje z pulmicortu i czekamy
w poniedziałek do osłuchania
jak nie będzie poprawy to wtedy antybiotyk
boję się czy nie zejdzie jej niżejna płuca ale skoro dzisiaj była osłuchana i lek stwierdził że antybiotyk nie to cóż ,,,,

woda morską psikamy ok 6 razy na dobę do tego frida i 3 razy otrivin
chyba najlepszy spośród innych próbowanych

madziek a u Was co z tym zap oskrzeli? dalej walczycie z katarkiem?

no i doszedł nam problem z serduszkiem dziurka się powększa kardiolog zalecił zakupić monitor oddechu

my już tydzień walczymy z mega katarkiem byłam z małą znowu w szpitalu zdjęcie rtg płuc czyste ale wpisali antybiotyk bo mała furczy i że to niby zap oskrzeli
boję się czy nie zejdzie jej niżejna płuca ale skoro dzisiaj była osłuchana i lek stwierdził że antybiotyk nie to cóż ,,,,

no i doszedł nam problem z serduszkiem dziurka się powększa kardiolog zalecił zakupić monitor oddechu

Trzymaj sie cieplutko, napewno wszystko bedzie dobrze ;-) Musi byc!!

Kaska jezeli karmisz piersia to odciagaj mleko i wkrapiaj jej do noska kilka razy dziennie. Potem odciagnij frida. Moja mala tez miala okropny gesty katar jak miala miesiac i naprawde po 3 dniach sie go pozbylismy. a stosowalam tylko mleko. Powodzenia!

O MATKO! :szok::szok::szok::szok::szok:
to mnie pocieszyłas...:baffled:
mary najważniejsze że dzieciaczka to nie boli tylko nie wygląda fajnie u nas też czasami się pojawi pryszczyk a potem znika, na pocieszenie ci powiem że jedna mama pisała że jej synkowi się robią strasznie duże te pryszczyki i że one pękają i potem taka dziurka mu zostaje (na szczęście pediatra jej powiedziała że to zniknie z czasem) więc nasze maluszki nie mają tak źle

Wspolczuje Ci kochana i trzymam kciuki za malutka! Duzo zdrowka zycze!!!

reklama
Kaska jezeli karmisz piersia to odciagaj mleko i wkrapiaj jej do noska kilka razy dziennie. Potem odciagnij frida. Moja mala tez miala okropny gesty katar jak miala miesiac i naprawde po 3 dniach sie go pozbylismy. a stosowalam tylko mleko. Powodzenia!

dzięki niestety Michaśka nie poznała smaku mojego mleka
od początku jest na sztucznym

Do góry