Klementinka
Fanka BB :)
dobrze ze tu sie zapytalam bo juz chcialam do pediatry isc i bym zrobila z siebie mame histeryczke :-)
dzieki za odpowiedzi
dzieki za odpowiedzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny karmiace piersia a czy zdazaja sie rzadkie kupki?
"jajecznica" tez u nas byla ale teraz to juz takie "rozbeltane jajo" raz dziennie
Dziewczyny czy podczas wizyt kontrolnych u pediatry oprócz ważenia lekarz mierzy Wasze dzieciaczki? Moja tego nie robi, ciekawa jestem jak jest u Was?
cały czas są rzadkie, w pierwszych dniach myśłałam że to biegunka ale położna mnie uświadomiła że jak będę karmiła piersią to będzie to "serek wiejski"-grudki i śmietanadziewczyny karmiace piersia a czy zdazaja sie rzadkie kupki?
U nas nadal jest ok 4 kup dziennie, ale raz na jakis czas pojawia sie taka pienista, w sumie sama piana. mialyscie cos takiego??
U mnie ważenie i mierzenie główki i klatki piersiowejDziewczyny czy podczas wizyt kontrolnych u pediatry oprócz ważenia lekarz mierzy Wasze dzieciaczki? Moja tego nie robi, ciekawa jestem jak jest u Was?