Rączki mogą być zimne, ponoć to nawet dobrze. Tak mi powiedziała położna gdy się jej zapytałam jak to z tym jest. Musiałam się zapytać bo babcie mi głowę suszyły że zbyt cienko małego ubieram :-) Więc rączki mogą być zimne. Z tego co powiedziała to ma być ciepło w klatkę piersiową i jakieś cienkie skarpetki więc wydaje mi się że body i lekki kocyk są jak najbardziej ok :-) Ja sprawdzam czy małemu ciepło po temperaturze karku. Mówiła jeszcze że jak będzie miał ok 2 miesięcy to ubieramy mu jedną warstwę więcej niż my mamy, więc to body dalej by się zgadzało bo teraz to tylko ze wstydu nie chodzę nago zwłaszcza w te najgorętsze dni :-)
W końcu zrobiło się chłodno i mały przestał marudzić i ładnie śpi po jedzonku :-)
Pytanie do dziewczyn które karmią dzieci modyfikowanym mlekiem, ile ml na dobę zjadają wasze pociechy?? Mój to chyba mały pasibrzuch, nie mieści się w średniej jeśli chodzi o spożywane mleko :-)
W końcu zrobiło się chłodno i mały przestał marudzić i ładnie śpi po jedzonku :-)
Pytanie do dziewczyn które karmią dzieci modyfikowanym mlekiem, ile ml na dobę zjadają wasze pociechy?? Mój to chyba mały pasibrzuch, nie mieści się w średniej jeśli chodzi o spożywane mleko :-)