Kasiek1983
Fanka BB :)
Może mała czapka?? Chodzi o czapeczkę czy jej wiązanie pod szyją?? Mój to marudzi właśnie przy wiązaniu czapeczki :-)
Mamy wiele czapeczek, dużych, małych, wiązanych i nie... żadnej nie chce!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może mała czapka?? Chodzi o czapeczkę czy jej wiązanie pod szyją?? Mój to marudzi właśnie przy wiązaniu czapeczki :-)
Trochę nie na temat... ale może mi coś doradzicie. Czy jak chodzicie z maleństwami teraz na spacerki zakładacie im czapeczki? Mój nienawidzi czapek... jak tylko założę to jest jeden wrzask... jak w ogóle teraz ubieracie na spacerki? weekend ma być gorący... wtedy to chyba same body, co???
Mój Kamil jeśli tylko nie jest głodny to możemy z nim robić co chcemy i nie zapłacze :-) a do kąpieli używamy płynu Hippa i na razie jest ok :-)
Do okulisty to do najzwyklejszego chodzicie czy są jakieś okulistyczne specjalności od dzieci??
mój też tak oddycha, ale nie wiem od czego to zależydziewczyny czy Wasze maluchy też czasem tak oddychają strasznie szybko i płytko aż całym ciałkiem falują? nie wiem czy to związane z fazą snu czy coś..