Lencja
:)
Ja też nie używam poduszki a przykrywam różnie.. teraz np. nakryłam ją tylko pieluszką flanelową bo jest bardzo ciepło, często nakrywam kocykiem a w na noc zwykle zawijam w rożek.poduszeczki nie używam a przykrywam kocykiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie używam poduszki a przykrywam różnie.. teraz np. nakryłam ją tylko pieluszką flanelową bo jest bardzo ciepło, często nakrywam kocykiem a w na noc zwykle zawijam w rożek.poduszeczki nie używam a przykrywam kocykiem
anecznik - ja na razie podałam jej tylko raz herbatkę z kopru bo miała problem z wypróżnieniem się, próbowałam raz podać wodę przegotowaną bo wydawało mi się, że chce jej się pic, ale nie za bardzo jej smakowała![]()
Ja mam smoczek Avent 0-6 miesięcy i małemu od początku pasuje...dostał go w 5 dobie.
Czy wasze maluchy śpią na poduszeczce i pod kołderką....mój mały do tej pory spał w rożku ale już się diabeł wykopuje z niego.
w co ubieracie maluszki na noc? My taki pajacyk-spioszek ale moze teraz wystarczy body?
Przy Paulince nie mieliśmy wogóle smoczka bo jak tylko próbowalismy go jej podac to był odruch wymiotny i tak jak teraz ma 4 latka to nigdy nie miała w buzi smoka.Dziewczyny czy wasze maluszki przyjely bez problemow smoczka? Lilka pluje nim na odleglosc i krzywi sie jakbym jej lyzke szpinaku do buzi wkladalaAle widze ze ma potrzebe ssania przed snem bo czasami chce cycka po to tylko zeby zasnac a wolalabym nie robic sobie z sutkow smoczka bo mi odpadna w koncu
Jakiej firmy smoczek smakowal waszemu maluszkowi najbardziej? My przetestowalismy trzy rozne ale nic jej nie pasi
Ja wprawdzie karmie cycem ale sasiadka karmi butla ona podaje przegotowaną wode, która czasem dosładza glukoza ale nie pamietam w jakich proporcjachU mnie smoczek też jest wypluwany po kilku chwilach :-) mały nie marnuje czasu na coś co nie daje mleka :-)
Mam pytanie do mam karmiących butelką, podajecie maluchom może coś dodatkowo do picia. Wiem że przy cycu nie trzeba ale przy butelce już raczej tak zwłaszcza w takie upały tylko co??
Filip spi na poduszce która kupiłam z kołderka do łózeczka(Paula tez tak spała)Ja mam smoczek Avent 0-6 miesięcy i małemu od początku pasuje...dostał go w 5 dobie.
Czy wasze maluchy śpią na poduszeczce i pod kołderką....mój mały do tej pory spał w rożku ale już się diabeł wykopuje z niego.
Mój synus spi w nocy w body z krótkim rękawkiem i półspiochach i nakrywam go pieluszką lub cieńkim kocykiem.My te bez poduszki, dzisiaj malutka spala pod pieluszka na golaska zeby sie pupcia ladnie wywietrzyla, ale jej sie podobalo :-) A w nocy spi w swoim spiworku chociaz nie wiem teraz taki upal.. w co ubieracie maluszki na noc? My taki pajacyk-spioszek ale moze teraz wystarczy body?
Avent widzialam w sklepie Nuka zas nie, ale widze ze Avent smoczki popularne, chyba jeszcze go wyprobujemy![]()