reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrada

reklama
Dziewczyny, przeczytałam cały wątek (trochę mi to zajęło :-D) i mam taki wniosek, może w trochę innym klimacie, którego tu trochę brakuje: słuchajcie, fantastyczni faceci naprawdę istnieją! Tacy, którzy sami każą żonom odbierać swoje telefony i nie zakładają haseł na komputer (znaczy: nie mają nic do ukrycia), którzy codziennie powtarzają, że kochają i zawsze są gotowi, żeby przytulić lub zrobić masażyk, którzy sprzątają potulnie mieszkanie, mimo że żonka radośnie cały dzień się tylko wyleguje pod pretekstem, że jest na początku ciąży i nie może się przemęczać, którzy robią śniadanka do łóżka i nie pomyślą o zdradzie, nawet gdy przez długie tygodnie nie mają seksu (np. z powodu problemów zdrowotnych żony). Mówię to na własnym przykładzie, przy czym mieszkamy razem już ponad 4 lata, a właśnie wczoraj minęła nam druga rocznica ślubu. Nie wierzę, że mój Mąż jest jedynym takim egzemplarzem! Dlatego życzę Wam wszystkim, abyście znalazły naprawdę fajnych facetów, na których zasługujecie. Oczywiście najbardziej Wam życzę, żeby to Wasi wybrani stali się takimi facetami, ale jeśli to niemożliwe - życzę Wam, abyście jak najszybciej uwolniły się od toksycznych związków i facetów i zrobiły w swoim życiu miejsce dla Tego Prawdziwego Jedynego, który da Wam szczęście na codzień. Pamiętajcie - dla niektórych po prostu nie warto...

Wiesz Melulu w pełni popieram to co napisałaś.Ja też mam takiego faceta jak ty i wiem,że nie warto walczyc o kogoś kto na to nie zasługuje.Pozdrawiam

Witam
Ja także zgadzam sie z Wami dziewczyny.
Ale wiadomo ,że o ojca swojego dziecka każda matka walczy do końca .Bolesne jest tylko to że niektórym panom nie zależy

Ale wiadomo ,że o ojca swojego dziecka każda matka walczy do końca .Bolesne jest tylko to że niektórym panom nie zależy
Zgadzam się ze stwierdzeniem, które tu już padło: żeby uratować związek, obie strony muszą chcieć. A jak piszesz, najczęśniej nie ma tej chęci z drugiej strony... Pytanie tylko, kiedy kobieta powinna uznać, że nie ma już nadziei, że Jemu się kiedykolwiek naprawdę zachce...

Cara, Mija - co u Was? Mam nadzieję, że zniknęłyście, bo coś się poprawiło, a nie wręcz przeciwnie?

Zgadzam się ze stwierdzeniem, które tu już padło: żeby uratować związek, obie strony muszą chcieć. A jak piszesz, najczęśniej nie ma tej chęci z drugiej strony... Pytanie tylko, kiedy kobieta powinna uznać, że nie ma już nadziei, że Jemu się kiedykolwiek naprawdę zachce...

Cara, Mija - co u Was? Mam nadzieję, że zniknęłyście, bo coś się poprawiło, a nie wręcz przeciwnie?

Wiesz jeżeli obie strony chcą ratowac związek wtedy nie ma takich problemów albo może nie powinno ich byc.Nic na siłe nie można robic,Facet któremu nie zależy będzie skrzętnie wykorzystywał taką kobiete kiedy zobaczy jak ona o niego walczy- wiem z doświadczenia.

Wiesz Cara, czego Ci teraz życzę? Klina.

Co prawda psychologowie mówią, że powinno się najpierw wewnętrznie rozliczyć z przeszłością, zanim wejdzie się w nowy związek, ale myślę, że łatwiej byłoby Ci się odciąć, gdyby pojawił się ktoś, kto Ci przypomni, że jesteś piękną, fajną i godną podziwu kobietą oraz udowodni, że są mężczyźni, którzy potrafią to docenić. :-)

reklama
Wiesz Cara, czego Ci teraz życzę? Klina.

Co prawda psychologowie mówią, że powinno się najpierw wewnętrznie rozliczyć z przeszłością, zanim wejdzie się w nowy związek, ale myślę, że łatwiej byłoby Ci się odciąć, gdyby pojawił się ktoś, kto Ci przypomni, że jesteś piękną, fajną i godną podziwu kobietą oraz udowodni, że są mężczyźni, którzy potrafią to docenić. :-)

Hmmmm no najpierw czeka mnie terapia zeby od uzaleznic sie od M. Bo psycholog stwierdzila ze jestem od niego silnie uzalezniona...

Do góry