Muszelka05
Fanka BB :)
Kochana! Pakuj go i to szybciutko. Ja nawet do jutra bym nie czekala. Jak on jest taki cwany to niech sobie inna zycie uklada z takim kutafonem (sorry, ale na mysl przychodza mi tylko ostrzejrze slowa!). Ty sobie jeszcze zycie ulozysz. Powiedz otwarcie to wszystko tesciom, przy nim i wrecz walizy. U tesciow mozesz zostac to masz troche czasu na wystartowanie. Nie krepuj sie korzystac z pomocy a od tego buca RZADAJ utrzymania! Nie ma tak, ze on sie od wszystkiego uwolni i szybciutko do kawalerskiego zycia wroci. No, zesz go taka nie taka mac! Alez mi cisnienie skoczylo.
Dasz rade! Zobaczysz. Nie taki diabel straszny jak go maluja. Jesli nie bedziesz sie wstydzila (bo TY nie masz czego!!!) i mowila otwarcie o Twoich problemach to napewno znajdzie sie duzo osob, ktorzy Ci pomoga. Jesli wszystko przemilczysz (on napewno nie i zrobi z ciebie rozhisteryzowana idiotke!) to jego wersja wezmie gore i zostaniesz sama. I po co? Aby komu oszczedzic wstydu?! Jemu?!
Ide sprzatac - tak zawsze sie dobrze odreagowuje!
Dasz rade! Zobaczysz. Nie taki diabel straszny jak go maluja. Jesli nie bedziesz sie wstydzila (bo TY nie masz czego!!!) i mowila otwarcie o Twoich problemach to napewno znajdzie sie duzo osob, ktorzy Ci pomoga. Jesli wszystko przemilczysz (on napewno nie i zrobi z ciebie rozhisteryzowana idiotke!) to jego wersja wezmie gore i zostaniesz sama. I po co? Aby komu oszczedzic wstydu?! Jemu?!
Ide sprzatac - tak zawsze sie dobrze odreagowuje!