reklama
To niech Ci najpierw to udowodni.
Powiem szczezrez ze ja mu nawet nie wierze w to wszystko :-)
J też nie. Może to przykre co powiem, ale już raz Cię kiedyś zdradzał, teraz też i odszedł do innej. Inną zdradzał z Tobą, a teraz twierdzi, że chce wrócić. Jestem przekonana, że ja jakiś czas pozna kogoś i znowu Cię zostawi. To jest typ dla, którego liczy się zabawa i sex, a nie miłośc i rodzina. A Ty przebaczając mu ciągle i przyjmujesz spowrotem dajesz sygnał, że co by nie zrobił to Ty i tak będziesz go kochała.
Wiem, że miłośc jest ślepa i Ciebie ona krzywdzi.
J też nie. Może to przykre co powiem, ale już raz Cię kiedyś zdradzał, teraz też i odszedł do innej. Inną zdradzał z Tobą, a teraz twierdzi, że chce wrócić. Jestem przekonana, że ja jakiś czas pozna kogoś i znowu Cię zostawi. To jest typ dla, którego liczy się zabawa i sex, a nie miłośc i rodzina. A Ty przebaczając mu ciągle i przyjmujesz spowrotem dajesz sygnał, że co by nie zrobił to Ty i tak będziesz go kochała.
Pozyje zobacze - do soboty ma byc na starym mieszkaniu...
Ja będę troche za Cara a troche za wami.Domyślam się ,że mimo wszystko ona może go jeszce gdzieś w sercu kochać.Cara domyślam się ,tak mi się zdaje przynajmniej ,ze przyjmiesz go do siebie.Kochana nie rób tego chociaż tak od razu.Niech on pokaże że naprawde mu zależy.Może to tamta go wyrzuca,i on niema się gdzie podziać i idzie do ciebie pomieszkać ,dopóki innej/następnej nie znajdzie.Pozwlekaj z tym hoc z tydzień,oby nie tak odrazu.Trzymam za ciebie kciuki.
Mija źle mnie zrozumiałaś. Jak jak najbardziej jestem zqa tym, żeby Carze się w końcu ułożyło i była szczęśliwa. Ale ten facet już wielokrotnie udowodnił, że nie zasługuje na szanse i na jej miłość. Wykorzystuje ją kiedy tylko ma ochotę, a jak jest znudzony to traktuje podle i idzie do innej laski.
mamoośka
Fanka BB :)
Popieram.I wiecie co nie wierze w cudowne przemiany.Jak już raz odszedł odejdzie i następny a ty Cara zostaniesz ze złudzeniami i nadal będziesz czekac bo po jakimś czasie może znowu wróci...Mija źle mnie zrozumiałaś. Jak jak najbardziej jestem zqa tym, żeby Carze się w końcu ułożyło i była szczęśliwa. Ale ten facet już wielokrotnie udowodnił, że nie zasługuje na szanse i na jej miłość. Wykorzystuje ją kiedy tylko ma ochotę, a jak jest znudzony to traktuje podle i idzie do innej laski.
reklama
Podziel się: