reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrada

As przez 2 dni potatusiowal, poobiecywal co nie co...
Na koniec oswiadczyl ze sprowadza sobie swoja laske z wroclawia :-)...
A ja mam cierpliwie czekac czy im sie jednak ulozy czy nie :-)

Kazalam mu sie w dupe pocalowac i powiedzialam ze nastepna wizyte u dziecka to ma w ostatnia sobote miesiaca i tyle
Kara ja jestem od niedawna na tym watku,ale podczytuje was juz od 8 albo wiecej miesiecy,znam twoja sytuacje,i powiem ci jedno ten twoj chlop to jest straszny dran,/sory za wyrazenie/ale ne widzialam jeszcze zeby ktos tak bezkarnie gral nna czyichs uczuciach ,naprawde powinnas sie zdobyc na to zeby samma przed soba powiedziec koniec,widze dziewczyno jak sie z ym szarpiesz,moze juz do tej pory ulozylabys se zycie na nowo gdyby on tyle ci w nim nie mieszal

reklama

Kazalam mu sie w dupe pocalowac i powiedzialam ze nastepna wizyte u dziecka to ma w ostatnia sobote miesiaca i tyle
CARA daj sobie spokoj z tym goscie,on sie na nadaje na ojca i na partnera,a jego postepowanie w stosunkiu do ciebie :angry::wściekła/y: palant do potegi entej.
A ty sobie ukladaj sobie zycie z synkiem sama,a jak przyjdzie czas spotkasz kogos wartosciowego.I tylko wspolczyc tamtej lasce ze zadaje sie z takim palantem,ja tez wczesniej czy pozniej zostawi jak sie nia pobawi.

Cara kopnij goscia by lecial z predkoscia swiatla
co za ...:wściekła/y:
traktuje cie jak kolo zapasowe ''a noz sie przydasz''
nie cierpie takich typow :crazy:

Cześć dziewczyny ,ja także podczytuje Was systematycznie
Znam taką sytuację wśród znajomych jaką ma Cara
Gościu był okropnym ,,babiarzem'' a swoją kobiete traktował jak ,,koło zapasowe'' mimo ,że jest naprawde bardzo atrakcyjna i fajna z charakteru.Mieli małego synka a on łajdaczył sie gdzie popadło i to z takimi laskami ,że tej jego do pięt nie sięgały(ważne że chętne)
Nawet sie nie zoriętował kiedy koło jego kobiety zakręcił sie inny facet który ja umie szanowac.
Teraz żyją sobie szczęśliwie a ten burak dalej ,,rumakuje'' tylko ,że latka lęcą a jego nawet syn nie chce znac(woli ojczyma).Po prostu facet sie stoczył tak go panienki wyprowadziły .
Uważam Cara ,że powinnaś sobie sama życie układac z synkiem i nie traktowac tego typa poważnie bo szkoda nerwów . Czas pokaże temu panu jak na tym wyszedł
Pozdrawiam

Cara zapomnij o takim facecie .Cały czas będzie cię zwodził,obiecywał bo wie,że znajdzie u ciebie azyl.Jesteś młoda i masz szanse na ułożenie sobie normalnego życia z kimś wartościowym.Takie czekanie ,ślepa wiara nic nie dają.Utwierdzają go jeszcze w przekonaniu,że zawsze może wrócic,.On się wyszaleje a ty będziesz czekała.Nie warto tego robic.

Cara zapomnij o takim facecie .Cały czas będzie cię zwodził,obiecywał bo wie,że znajdzie u ciebie azyl.Jesteś młoda i masz szanse na ułożenie sobie normalnego życia z kimś wartościowym.Takie czekanie ,ślepa wiara nic nie dają.Utwierdzają go jeszcze w przekonaniu,że zawsze może wrócic,.On się wyszaleje a ty będziesz czekała.Nie warto tego robic.

NO nie warto... Chciala bym zeby zniknl nie tylko z mojego zycia ale i z zycia malego... Bo nie chce dla swojego dziecka takiego ojca!!!

Cara -Ja tez trzymam kciuki za Twoja stanowczość.Niech sam sobie żyje w takich chorych układach i da Wam spokój.Myśle ,że wyjdzie wam to na dobre.Kwestia czasu kiedy ułożysz sobie zycie z kims mądrzejszym a tak mąci Ci t ylko w głowie.Pewnie żeby nie stracić swojej pozycji głowy rodziny. Taki to chyba zadnej nie da szczęscia bo kusi go świeze mieso

reklama
Do góry