reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrada

Jasne, że Ona była pierwsza. Ale Ona ciągle Go kocha. I będzie cierpieć jak zobaczy ich razem. I nawet jak przy konfrontacji jego matka i siostra staną po stronie Cary to będzie się podle czuła jak ten dupek się na niej przejedzie i to jeszcze w obecności tamtej.
Z podniesioną głową niech jedzie jak przestanie do niego coś czuć. Bo teraz to tylko przepłacze cały weekend.

reklama
No sek w tym ze hehe boje sie ze laska bedzie miala "przypadkowo" bliski kontakt z moja pięscią...

Chyba jednak nie pojade... Ugadam to z jego mama i mozze odwiedze ich w innym terminie
NIE WIEM DLACZEGO TO ONA MIALABY BLISKI KONTAKT Z TWOJA PIESCIA???
PRZECIEZ OSTATNIO SIE Z NIA SPOTKALAS SAMA I BYLO OK

ROZUMIEM,ZE JEST CI CIEZKO POZBIERAC SIE PO ROSTANIU,ALE POWINAS SIE WZASC DO KUPY I NIE ROZPAMIETYWAC TEGO DUPKA,
JESLI NIE CZUJESZ SIE NA SILACH PRZELOZ SPOTKANIE
ALE NIE POWINAS SIE NIM ANI JEGO PANA PRZEJMOWAC

No sek w tym ze hehe boje sie ze laska bedzie miala "przypadkowo" bliski kontakt z moja pięscią...

Chyba jednak nie pojade... Ugadam to z jego mama i mozze odwiedze ich w innym terminie
Szkoda, że tak późno przeczytałam Twój wątek :) Ja bym an Twoim miejscu pojechała -Ty zostałaś zaproszona i Ty jesteś gościem:) a jakby Twoj były coś Ci powiedział mogłabyś odpowiedzieć mu na cynicznie- widzisz jak mój były traktuje z szacunkiem i miłością swoje kobiety, ciesz się, że Ty również będziesz tak miała w przyszłości :) i po sprawie:p no ale już po ptokach...

PS może mało się wypowiadam ale dużo czytam ...:)

sorki że tak się wtracam, ale przypadkowo weszłam na ten watek
Cara ja bym pojechała, po pierwsze dlatego że ciebie zaprosiła teściowa, a to co mówi twój ex to może sobie gadac- to nie jego dom...po drugie tamta laska moim zdaniem to nie ponosi winy, bo skoro facet nie chciałby cie "robić w rogi" to by nie robił więc ja bym jemu morde obiła a nie jej...a po trzecie to zawsze mozesz wyjść wcześniej jak cos ci nie bedzie pasować....a terminy odwiedzin to tak jak dziewczyny powiedziały musza pasowac tobie a nie jak tatusiowi sie zachce lub ma kaprys
dużo siły ci zyczę- bo zobaczyc byłego z nastepna panną to cięzkie przezycie, nawet jesli to wielki skur....

Dawno mnie tu nie było,ale już nadrobiłam.Cara a ja ci powiem jedno.Jeżeli chcesz jechac z dzieckiem do babci jedż ale tak dla swojego dobra wybierz inny termin.To,że ona cię zaprosiła to dobrze o niej świdczy,ale nie chciałabym byc na twoim miejscu i widziec się z nim i jego partnerką.Po co masz czuc się upokorzona?On będzie z nią a jego mama napewno ani ciebie ani jej nie wyprosi.Nie szukaj kontaktów na siłe z jego bliskimi.On ma już nową partnerkę i to ją obwozi po rodzinie ...To,że ty w rodzinie byłaŚ PIERWSZA O NICZYM NIE ŚWIADCZY BO CIEBIE TAM AKCEPTUJĄ I JĄ TEŻ BĘDĄ W KOŃCU TO ON JĄ WYBRAŁ A TO ICH SYN.dAJ SOBIE NAJLEPIEJ Z TYM WSZYSTKIM SPOKÓJ.Żyj swoim życiem bo z tego co tu czytam nic z twojego związku nie będzie.On ma kogoś innego a ty nic nie zrobisz.Nawet gdy wrócii do ciebie to i tak kiedyś cię po raz kolejny zdradzi.Przemyśl to bo czytając twoje wypowiedzi widze że to nie pierwszy raz taka sytuacja była.Po co ci facet co cię zdradza na lewo i prawo? Przecież życie nie p[olega na wiecznym zadręczaniu się i myśleniu kiedy i czy mnie zdradził.Jesteś młoda i ułożysz sobie jeszcze życie a z nim daj sobie spokój bo to nie ma sensu.

Jak oni byli to nie pojechalam....
Byam przed ich wizyta i wszystko bylo ok :-)

M byl w dlugii weekend u malego... Ogolnie kiepsko sie na mnie odbila ta wizyta

reklama
Do góry