reklama
Nie jedź tam Po co Ci to Po to, żeby gadać z jego matką o nim
A co zrobisz jak On jednak z tą dziewczyną przyjedzie i przy niej powie, żebyś się wynosiła Jak się wtedy poczujesz Nie staraj się szukać na siłę kontaktu z ludzmi, którzy go znają. Z jego byłymi dziewczynami, znajomymi itd. Nie potrzebnie sama się ranisz.
A co zrobisz jak On jednak z tą dziewczyną przyjedzie i przy niej powie, żebyś się wynosiła Jak się wtedy poczujesz Nie staraj się szukać na siłę kontaktu z ludzmi, którzy go znają. Z jego byłymi dziewczynami, znajomymi itd. Nie potrzebnie sama się ranisz.
Mozi
MAMUŚKA BB
CARA jesli masz dobry kontakt z matka ex i jego siora to dobrze.Kobiety mam problem..
Wiec umowilam sie z matka m, ze w dlugii weekend jedziemy do niej z malym...
No i M sie dowiedzial, i zakomunikowal, ze mam sie nie pchac gdzie mnie nie chca. Po za tym na ten weekend przyjezdza on z NATALIA...
Jego matka i siostra naciskaja ze mam jechac, bo on duzo gada...
Tylko ze ja sie boje, ze on w ramach zrobienia mi na zlosc przyjedzie z nia :-/...
Co robic? Jechac czy nie? BOJE SIE!!!
Tym bardziej ze on ma zmaiar odwiedzic malego w weekend, chociaz nie jest to dzien odwiedzin! Inaczej chce isc do sadu ze niby mu kontakty z dzieckiem uniemozliwiam... :-/ no i chce malego odwiedzac wtedy kiedy jemu bedzie pasowac... :-/
Jesli chodzi o wyjadz to trudno radzic,bo przeciez to babcia malego cie zaprasza to czemu masz nie skorzystac,ale z drugiej strony jak on ma byc z panna.
Ja bym pojechala to przeciez nie jego dom,tylko jego matki i ona cie zaprasza.Olej jego slowa,nie jadac udowodnisz mu,ze nie boisz sie i masz w dupie to co on mowi.
JAkby byl to wiesz,ze jego matka stanie w twojej obronie bo jetses jej gosciem,a
jak sama ona mowi,ze on duzo gada to niech gada,ale ty pokazy mu,ye masz go dleboko w czterech literach.
A to,ze chce odwiedzic malego akurat wtedy to ty masz jechac z nim gdzies to juz nie twoja sprawa,on ma wyznaczone dni kiedy ma odwiedzac malego to niech sie ich trzyma.A czego sie boisz,przeciez nie wyjezdzasz w dniu kiedy ma ustalone przez Sad daty odwiedzin.To mu nie trudniasz spotkac.A dziecko niech odwiedza kiedy ma ustalone,kiedys indziej tez moze przeciez,ale to tobie CARA MUSI TO TOBIE PASOWAC,A NIE JAK SIE TATUSIWO SZANOWNEMU PRZYPOMNI,ZE MA SYNA I CHCE CI ZROBIC NA ZLOSC.
Olej go na calej lini i nie sluchaj jego glupiego gadania.
Ale jak się Cara poczuje jak ten frajer ją obrazi przy tamtej lasce Ja wiem, że to dom matki i Ona stanie w jej obronie. Ale mimi to będzie się czuła podle jak On ją źle potraktuje przy tamtej dziewczynie.
Nie wiem, czy jest sens mu coś udowadniać. Będziesz płakać jak ich zobaczysz razem
Nie wiem, czy jest sens mu coś udowadniać. Będziesz płakać jak ich zobaczysz razem
Ale jak się Cara poczuje jak ten frajer ją obrazi przy tamtej lasce Ja wiem, że to dom matki i Ona stanie w jej obronie. Ale mimi to będzie się czuła podle jak On ją źle potraktuje przy tamtej dziewczynie.
No sek w tym ze hehe boje sie ze laska bedzie miala "przypadkowo" bliski kontakt z moja pięscią...
Chyba jednak nie pojade... Ugadam to z jego mama i mozze odwiedze ich w innym terminie
reklama
Lilka
Fanka BB :)
a jak bym byla ta panna to glupio bym sie czula na tym spotkaniu...jak piate kolo u wozu
w koncu to Cara byla w tej rodzinie pierwsza,babcia chce zobaczyc wnuczka...
ja bym pojechala z glowa do gory
a co pan dupek na to to jego sprawa
wcale by mnie nie zdziwilo jakby sam nie pojechal
Podziel się: