Cara ja wiem, że mi się łatwo tak pisze, bo sprawa nie dotyczy mnie i łatwo mi udzielać "dobrych " rad. Ale wiem jedno jak nie dasz facetowi do zrozsumienia, że jak chce do Ciebie wrócić to musi się zmienić, zacząć Cię szanować, skończyć z laskami, zacząć powżnie traktować swoje obowiązki wobez Ciebie i dziecka i do tego walczyć o to, żebyś dalej chciała z nim być to jego olewające i beszczelne podejście do Ciebie nigdy się nie zmieni. O co ma wlaczyć jak nie musi, bo Ty i tak po wszytkich jego podłych zagrywakach bez słowa go przyjmuszesz.......i jeszcze chcesz kontaktować się z tamtą laską. To go tylko utwierdza w przekonaniu, że po mimo tego co Co robi i jak się zachowuje Ty nadal na niego czekasz i tęsknisz.......On się czuje bezkarny
reklama
Wiem, ale ta miłośc Cię niszczy. Powiedz z ręką na sercu ile czsu byłaś naprawdę szczęsliwa i pewna, że On kocha tylko Ciebie.
Napisalaś, że rozmawiałaś z nim godzinę przez telefon. Po co.....żeby rozdrapywać rany Ograzicz z nim kontakty do minimum.
Napisalaś, że rozmawiałaś z nim godzinę przez telefon. Po co.....żeby rozdrapywać rany Ograzicz z nim kontakty do minimum.
mamoośka
Fanka BB :)
Popieram to co piszesz.Cara daj sobie spokój z takim facetem,nie zniżaj się do jego poziomu.Im więcej będziesz mieszac rtym mniej osiągniesz a on podejrzewam i tak do ciebie nie wróci.Cara, a co Tym osiągniesz
Chcesz, żeby wrócił z miłości do Ciebie, czy tylko dlatego, że tamta go w dupę kopnie i nie będzi miał z kim sypiać.......
Miej godność i okaż klasę, bądź ponad to.......
I po co Ty z nim gadasz......ostatnio potraktował Cię podle, a Ty lecisz na jego zawołanie.......nigdy nie będzie Cię szanował, bo wie, że co by nie zrobił Ty i tak będziesz na każde jego skinienie
mamoośka
Fanka BB :)
A co byś powiedziala po 15 latach?Nie pisze do niej ani do niego ...
Ciezko przestac kochac po ponad 2 latach bycia razem...
Wczoraj spotkalam sie z jego byla...
Kurcze chyba ona mnie wyleczyla...
Zdrzadzal mnie z nia... Ja ze mna :-/... Co za... Eh...
Stwierdzam ze swietna osoba z tej dziewczyny, mimo ze sie nienawidzilysmy to mamy teraz swietny kontakt...
Kurcze chyba ona mnie wyleczyla...
Zdrzadzal mnie z nia... Ja ze mna :-/... Co za... Eh...
Stwierdzam ze swietna osoba z tej dziewczyny, mimo ze sie nienawidzilysmy to mamy teraz swietny kontakt...
reklama
Podziel się: