reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrada

Cara ja wiem, że mi się łatwo tak pisze, bo sprawa nie dotyczy mnie i łatwo mi udzielać "dobrych " rad. Ale wiem jedno jak nie dasz facetowi do zrozsumienia, że jak chce do Ciebie wrócić to musi się zmienić, zacząć Cię szanować, skończyć z laskami, zacząć powżnie traktować swoje obowiązki wobez Ciebie i dziecka i do tego walczyć o to, żebyś dalej chciała z nim być to jego olewające i beszczelne podejście do Ciebie nigdy się nie zmieni. O co ma wlaczyć jak nie musi, bo Ty i tak po wszytkich jego podłych zagrywakach bez słowa go przyjmuszesz.......i jeszcze chcesz kontaktować się z tamtą laską. To go tylko utwierdza w przekonaniu, że po mimo tego co Co robi i jak się zachowuje Ty nadal na niego czekasz i tęsknisz.......On się czuje bezkarny

reklama
Wiem, ale ta miłośc Cię niszczy. Powiedz z ręką na sercu ile czsu byłaś naprawdę szczęsliwa i pewna, że On kocha tylko Ciebie.
Napisalaś, że rozmawiałaś z nim godzinę przez telefon. Po co:confused:.....żeby rozdrapywać rany:confused: Ograzicz z nim kontakty do minimum.

Cara, a co Tym osiągniesz:confused::confused:
Chcesz, żeby wrócił z miłości do Ciebie, czy tylko dlatego, że tamta go w dupę kopnie i nie będzi miał z kim sypiać......
:confused:.
Miej godność i okaż klasę, bądź ponad to.......:tak:
I po co Ty z nim gadasz
:confused:......ostatnio potraktował Cię podle, a Ty lecisz na jego zawołanie.......nigdy nie będzie Cię szanował, bo wie, że co by nie zrobił Ty i tak będziesz na każde jego skinienie
Popieram to co piszesz.Cara daj sobie spokój z takim facetem,nie zniżaj się do jego poziomu.Im więcej będziesz mieszac rtym mniej osiągniesz a on podejrzewam i tak do ciebie nie wróci.

Wczoraj spotkalam sie z jego byla...
Kurcze chyba ona mnie wyleczyla...

Zdrzadzal mnie z nia... Ja ze mna :-/... Co za... Eh...

Stwierdzam ze swietna osoba z tej dziewczyny, mimo ze sie nienawidzilysmy to mamy teraz swietny kontakt...

dziwnie bylo sie z nia spotkac. Porownalysmy wiele sytuacji...
Jechal rowno na 2 fronty...

My dwie naiwne zakochane, jedna drugiej wtedy nie wierzyla...

A szkoda

Cara czyli on sie nigdy nie zmieni.Tą z którą teraz jest też kiedys zdradzi.Możesz sie tym pocieszyc.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry