reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdrada

reklama
Cara a skąd wiesz, że Oni tam byli:confused:
Masz podejrzenia, że możesz być w ciąży, czy poprostu Ci się okres spóźnia
:confused:
A sprawę alimentów chyba na policję możesz zgłosić

Cara a skąd wiesz, że Oni tam byli:confused:
Masz podejrzenia, że możesz być w ciąży, czy poprostu Ci się okres spóźnia
:confused:
A sprawę alimentów chyba na policję możesz zgłosić

Pisal mi ze przyjezdzaja na stare mieszkanie po papiery... Nie wiem po co mi to pisal :-/

Jestem na tabl wiec jestem pewna ze nerwy spowodowaly opznienie

@ przyszla.. ufff

Pieniadze przelał jak postraszylam komornikiem...

WIECIE CZEMU WYJECHAL! BO STWIERDZIL ZE BY NIE DAL RADY NAS UTRZYMAC!!!!!!

Co za kretyn :-/

Chyba lepiej nie mieć ojca niż mieć takiego jak Twój synek:-:)-(:-(
Można rozstać się z kobietą....różnie bywa, ale olać własne dzieko to draństwo. A skoro tamta panna akceptuje faceta, który porzucił swoje, do tego chore dziecko.........to obydwoje są siebie warci......:baffled::baffled::baffled:
Ciesz się, że wg niego nie jestś warta jego zainteresowania......dobrze, że się uwolniłaś od palanta:baffled::baffled::baffled::baffled:, bo robiłby Cie w konia przy każdej okazji. A tak....inna się z nim będzie męczyć

reklama
Cara, a co Tym osiągniesz:confused::confused:
Chcesz, żeby wrócił z miłości do Ciebie, czy tylko dlatego, że tamta go w dupę kopnie i nie będzi miał z kim sypiać......
:confused:.
Miej godność i okaż klasę, bądź ponad to.......:tak:
I po co Ty z nim gadasz
:confused:......ostatnio potraktował Cię podle, a Ty lecisz na jego zawołanie.......nigdy nie będzie Cię szanował, bo wie, że co by nie zrobił Ty i tak będziesz na każde jego skinienie

Do góry