A co Ci da to spotkanie Bo ja czesgoś tu nie rozumiem. Przecież nawet jakby coś było to i tak Ona Ci się nie przyzna.......Oni spotykali sie dwa lata temu,nie teraz.Po co z mezem?Przecież oni swoja wersje mogli juz dawno ustalic.Nic by mi to niedałó.
reklama
mamoośka
Fanka BB :)
Nie powinnaś grzebać w przeszłości męża choćby dlatego jak sama piszesz to było jakiś czas temu nie teraz.Jeżeli szukasz dowodów zdrady szukaj w terażniejszości.To co było mineło,chyba,że nadal się z nią spotyka,a takie wracanie nic nie da a b\przyniesie odwrotny skutek.Moglaś z nią gadać 2 lata temu.Teraz to jest jakieś niepoważne podeście.Teraz może się z ciebie śmiać bo sama dasz jej do tego podstawe.
mamoośka
Mija szkoda mi ciebie,ale jesteś naiwna.Dziewczyno ona za pomocą ciebie załatwi swoje porachunki z twoim mężem.To ona teraz wyjdzie obronną ręką a ty będziesz ofiarą.Daj sobie lepiej spokój z tym śledztwem bo to jakaś dziecinada a tylko szkoda ciebie i dziecka bo wy na tym najbardziej ucierpicie.
agata077
Czerwcowa mama 2009
podejrzewam ze juz zap pozno ale ja tez uwazam ze nie potrzebnie dajesz sie wciagac to ty bedziesz ta zła nie twoj mąż nie ona tylko ty daj spokoj chcesz walczyc to walcz ale o swoj zwiazek a jezeli uwazasz ze nic cie juz z nim nie laczy-oprocz dziecka odejdz z podniesiona głowa.Czytam was i powiem szczerze ze widze siebie z przed kilku lat naiwna jak dziecko że jak mu udowodnie to bedzie mi lepiej teraz wiem po latach ze tylko szkoda bylo moich lez zycie samo rozwiazalo problem a my teraz pracujemy nad tym zeby uniknac podobnych incydentow MIJA79 zycze ci powodzenia i odrobiny radosci
Lilka
przykro mi Mija......:-(
wiekszosc z was pisze ze zle zrobila,ze rozdrapuje stare rzeczy itd...
ale zobaczcie...to bylo dwa lata temu
2 lata temu byli 1,5 roku po slubie i jesli sie nie myle Mija byla w ciazy...
ja jakbym dowiedziala sie o zdradzie sprzed 2 lat to niestety...zdrada to zdrada....czy w czasie terazniejszym czy przeszlym ale to zdrada!
Mija trzymaj sie kochana i daj palantowi do myslenia
bo jesli cie kocha to niech to co ma w spodniach tam trzyma
wiekszosc z was pisze ze zle zrobila,ze rozdrapuje stare rzeczy itd...
ale zobaczcie...to bylo dwa lata temu
2 lata temu byli 1,5 roku po slubie i jesli sie nie myle Mija byla w ciazy...
ja jakbym dowiedziala sie o zdradzie sprzed 2 lat to niestety...zdrada to zdrada....czy w czasie terazniejszym czy przeszlym ale to zdrada!
Mija trzymaj sie kochana i daj palantowi do myslenia
bo jesli cie kocha to niech to co ma w spodniach tam trzyma
reklama
Podziel się: