reklama
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
Hej. Chyba się wczesniej sie nie znałysmy. Ja Magda Ty Magda (jak można się domyśleć z loginu) a nasi synkowie Igorki. Kiedy urodziłaś?Igorek nad jeziorkiem i jedno zdjęcie z "nowym przyjacielem" hehehe
Ferdka słodziaszne dziewczynki. A Ala pięknie wygląda. Czy nadal ma problemy skórne?
Hej. Chyba się wczesniej sie nie znałysmy. Ja Magda Ty Magda (jak można się domyśleć z loginu) a nasi synkowie Igorki. Kiedy urodziłaś?QUOTE]
Hi HI ładny zbieg okoliczności Igorki fajne chłopki hehe A urodziłam 15 września
Mysle,ze kazda z nas moze tak powiedziec...dziewczęta, bardzo Wam dziękuje. Córeczki są całym moim życiem.:-)
MagdaCha, tak Ala ma alergię czyli atopowe zapalenie skóry. Niestety co jakiś czas ją wysypuje. Jednak po wizycie 2 tygodniowej w szpitalu doszliśmy jakoś z nią do ładu. Wiemy jak z nią postępować i nie ma już takiej tragedii. I odpukać nie choruje. To jest 3 tydzień jak nie bierze wziewnych sterydów. Znaleźliśmy dobrą alergolog i jakoś czas płynie. Tylko mało je nowych rzeczy. Powiedziałabym, że ma strasznie okrojone menu, ale co tam. Grunt to zdrowie.
MagdaCha
podwójnie wrześniowa
MagdaCha, tak Ala ma alergię czyli atopowe zapalenie skóry. Niestety co jakiś czas ją wysypuje. Jednak po wizycie 2 tygodniowej w szpitalu doszliśmy jakoś z nią do ładu. Wiemy jak z nią postępować i nie ma już takiej tragedii. I odpukać nie choruje. To jest 3 tydzień jak nie bierze wziewnych sterydów. Znaleźliśmy dobrą alergolog i jakoś czas płynie. Tylko mało je nowych rzeczy. Powiedziałabym, że ma strasznie okrojone menu, ale co tam. Grunt to zdrowie.
To strasznie sie cieszę że juz dobrze. I trzymac kciuki oby tak tak dalej.
margaret333
Fanka BB :)
Hihi jakie fajne zdjęcie ostatnie;-), a w czapeczce z daszkiem to taki mały urwisek:-)
monia fantastyczna Twoja cora... a drugie zdjecie i przedostatnie najbardziej mnie urzekly ) Kurcze, moja nie chce sama trzymac butli... nawet nie to ze nie umie, dotknie tylko i zabiera jakby parzylo hahaha Natala w jej wieku juz sama jadla..
reklama