reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
MagdaCha, tak Ala ma alergię czyli atopowe zapalenie skóry. Niestety co jakiś czas ją wysypuje. Jednak po wizycie 2 tygodniowej w szpitalu doszliśmy jakoś z nią do ładu. Wiemy jak z nią postępować i nie ma już takiej tragedii. I odpukać nie choruje. To jest 3 tydzień jak nie bierze wziewnych sterydów. Znaleźliśmy dobrą alergolog i jakoś czas płynie. Tylko mało je nowych rzeczy. Powiedziałabym, że ma strasznie okrojone menu, ale co tam. Grunt to zdrowie.

MagdaCha, tak Ala ma alergię czyli atopowe zapalenie skóry. Niestety co jakiś czas ją wysypuje. Jednak po wizycie 2 tygodniowej w szpitalu doszliśmy jakoś z nią do ładu. Wiemy jak z nią postępować i nie ma już takiej tragedii. I odpukać nie choruje. To jest 3 tydzień jak nie bierze wziewnych sterydów. Znaleźliśmy dobrą alergolog i jakoś czas płynie. Tylko mało je nowych rzeczy. Powiedziałabym, że ma strasznie okrojone menu, ale co tam. Grunt to zdrowie.

To strasznie sie cieszę że juz dobrze. I trzymac kciuki oby tak tak dalej.

to teraz ja dodam kilka ostatnio robionych zdjec :-)

Załączniki

• 33.jpg
    33.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 59
  • 7.jpg
    7.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 53
  • 35.jpg
    35.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 61
  • 5.jpg
    5.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 60
  • 52.jpg
    52.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 63
  • 12.jpg
    12.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 55
  • 24.jpg
    24.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 55
monia fantastyczna Twoja cora... a drugie zdjecie i przedostatnie najbardziej mnie urzekly :)) Kurcze, moja nie chce sama trzymac butli... nawet nie to ze nie umie, dotknie tylko i zabiera jakby parzylo hahaha Natala w jej wieku juz sama jadla..

reklama
Do góry