reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Moniaa22 ale Wam fajnie możesz sobie na plaże wyskoczyć, Wikunia to już mała modelka, co będzie potem:shocked2:, tata będzie musiał odpędzać chłopaków:-p.
Wiem że się to wydaje dziwne ale ja nigdy nad morzem jeszcze nie byłam. Jakoś nie było mi po drodze :-D

dziekuje bardzo no a plaza fajna sprawa szczegolnie dla dzieci :-) a skoro nie bylas to czas najwyzszy sie wybrac na wakacje:-):tak::tak:

reklama
z racji tego, że Hania zaczęła wyrywać sobie spinki z włosów (razem z włosami) postanowiliśmy zrobić jej grzywkę, bo wszystko szło do oczek... grzywka wyszła prosto tylko na zdjeciu sie tak lipnie ułożyła (bo moja mama juz mnie zdążyła zjechac jak jej fotke pokazałam, że krzywo jej sciełam :-D)

attachment.php

Jejku Hania faktycznie wygląda jak dorosła pannica:-) Mój M. jak mu kiedyś pokazała stojącą Hanię- powiedział, tak: ta dziewczynka ma rok , na pewno nie mniej;-)

A to Moja Gabulina;-)

Załączniki

• P5250661.jpg
    P5250661.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 75
  • P5250656.jpg
    P5250656.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 78
  • P230510_12.01.jpg
    P230510_12.01.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 81
  • P4290609_zmniejszacz-pl_4670.jpg
    P4290609_zmniejszacz-pl_4670.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 91
ostatnie zdjęcie gabrysi jest urocze... uwielbiam takie kepelusiki :-) niestety u Hani na głowie taki kapelusz leży okolo sekundy ;/

Moniczka ale masz gwiazde! Takie kapelusiki swietne sa i aile uroku dzieciom dodaja :))

reklama
Do góry