reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
mikołajek przedudowny można zacałowac:-D:-D:-D

a to mój Filipek :
Eloooo ziommmm:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC03009.jpg
    DSC03009.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 84
syla na jaki rozmiar Filipek ma te jeansy? bo jak na 68 a bedziesz chciala sprzedac jak wyrosnie to daj znac bo szwagierka na nie poluje :-)

a Filipek super chłopak i jak sztywno siedzi :-) ja chcialam Hani taki zdjecie zrobic ale tylko ją puszcze to sie składa w pół jak gumowa

syla spoko ale jakby co to daj znac.. mały od szwagierki ma 5 dni więc jak kiedyś będziesz chciała sprzedac to pisz ;-)

hahaha i witam w klubie mam "półrocznych" dzieci ;-)

eli dam znac jak coś;-) witam w klubie aaaaa eli mój filip chce od hani troche włosów a wzamian oddaje troche fałdek:-D:-D:-D zapytaj się hani czy zechce:laugh2::laugh2::laugh2:
elaine :-D no już słyszałam i nawet ktoś powiedział że roczne hyhy:-D

reklama
syla zapytałam Hani odpowiedź brzmi "a guuuu gryyy aaaaagaaaa aaaaaajeeeeeeeejkuuuuuu" co wy na to ;-) pasują wam warunki ? :-)

Do góry