reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
He he he moja Julka to raczej typ ponuraska niestety.
Tak zadko sie usmiecha...częściej ma taka swoja nadętą minkę.
Śmieje się że wdała sie w tatusia...a tak chciałam aby we mnie byłaby wiecznie usmiechnieta :)
No ale moze to jeszcze sie zmieni???

oli hahahahha to już kolejna Twoja wpadka.. :-D niedługo Cię tu dziewczyny zlinczują.. ale ja rozumiem.. sama mam córkę i teraz dla mnie wszystkie inne dzieci są ONA ;-)

a więc moja ONA

wybaczcie za jakość, ale nie potrafię robić zdjęć :-(

pierwsza sesyjka pt "Moje pierwsze spinki do włosów"

druga sesyjka pt "moje pierwsze fałdeczki"

......................................................................1....................................................................

picture11564.jpg

picture11567.jpg

picture11566.jpg

picture11565.jpg

picture11571.jpg

..................................................2....................................................

FAŁDKI :-D

picture11569.jpg

picture11570.jpg

picture11572.jpg

picture11568.jpg

Eli- ale śliczna córunia:-D:-D:-D. Fałdki pierwsza klasa. I też trzyma piąstki zaciśnięte kiedy lezy na brzuszku..a myślałam już, że tylko mój synuś tak robi...:sorry:

eli88 niesamowite ma wloski twoja corcia :)jeszcze nie widzialam tak dlugich u takiego malenstwa sliczne:) ale wiesz odradzilabym ci uzywanie ozdob do wlosow one ciagna za wloski i je oslabiaja a takie malenstwa i tak maja slabe wloski ktore sie jeszcze wycieraja no i sa dla dziecka niewygodne przy lezeniu uciskaja glowke pozatym moze sie nia udlawic jesli spineczka spadnie heh ale raport walnelam ostatnio uslyszalam to sama od lekarki ktora podziwiala irokeza mojej corci i wspomnialam cos o ozdobach

monia nam z kolei lekarka powiedziała żeby je upinac bo jej do oczek wchodzą... taki ma układ włosów że wszystkie się układają w przód.. spinki były tylko do zdjęcia, ale na codzień kucyka jej robię lekko związanego.. nie wygląda na niezadowoloną z tego powodu.. wręcz przeciwnie może w końcu oglądac świat i nic jej oczu nie podrażnia... ja wiem że niekiedy rodzice "ozdabiają" dziecko.. ale w naszym przypadku to jest siła wyższa

reklama
Do góry