reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Mały przyrodnik z Boryska pieknie:tak:

Oliwka rzeczywiście ma piękne oczka i to chyba po mamie;-)

O wlasnie z tym jedzeniem - czy rzeczywiście wasze dzieciaczki tak same jedzą- mam na mysli to ze jak to prrzezyc jak tak się smarują i rozrzucają jedzenie...? Moj tez się za to bierze ale nie wiem jak się ustosunkowac hihi

reklama
Alez Borysek ma sesysjke wiosenna! A te stopki !! Wymiekam!
Oliwia tez urocza strasznie!

margaret ja bym jeszcze nie przezyla samodzielnego jedzenia. hehehe u nas jeden biszkopcik lata w czesciach po calym pokoju ha ha

Kilka naszych fotek. Zdjecia trochę kiepskiej jakości bo nam się aparat zepsuł i takiej klepaczki używaliśmy :/

chrzciny i takie różne...

Załączniki

• DSCN1423.jpg
    DSCN1423.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 90
  • DSCN1321.jpg
    DSCN1321.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 87
  • DSCN1394.jpg
    DSCN1394.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 82
  • DSCN1344.jpg
    DSCN1344.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 85
  • DSCN1389.jpg
    DSCN1389.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 87
  • DSCN1474.jpg
    DSCN1474.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 76
  • DSCN1457.jpg
    DSCN1457.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 73
  • DSCN1343.jpg
    DSCN1343.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
jejq Amelka ślicznotka:-)taka zalotna no cudna;-) oj będzie musiał tatuś córy pilnować jak podrośnie bo od chłopców się nie odgoni

Amelcia....no bomba! Wycalować tylko :)

co do jedzenia SAMODZIELNEGO... no rcja w tym, ze sprzatania jest pozniej mnostwo, ale dziecko ma niezwykla frajde...a i my uwielbiamy patrzec jak uczy sie ...teraz probuje jesc lyzeczka sama, no i nauczyla sie pic z kubeczka:) - ichoc niekapki ją niezadowalaja..a byloby mniej rozlewania...to i tak jestesmy szczesliwi, ze taka z niejzdolna "zosia samosia" :D

reklama
no vanilla to bardzo dobrze i mądrze że taka "zosia samosia":-), moj mi wyrywa miske łyżeczke ale potem wyrzuca na ziemie, albo macha i wsjo na scianie o matko i wlasnie tego nie wiem jak przezyc hihi

Do góry