reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Ale przyznam Wam się że wracają mi ataki bulimiczne :baffled::baffled::baffled: Dziś dostałam jakiegoś kryzysu nawpychałam się przez cały dzień i wymiotowałam. Musze odwiedzić psychologa bo nie chce żeby mi choroba wróciła.:sad: Ostatnio tyle stresów miałam (jak pisałam na zamkniętym wątku) i to pewnie od tego.:sad:

reklama
Alex wiem, ze to gdzieś w psychice twardo siedzi!! Ale koniecznie myśl o dzidziusiu!! Na pewno nie jest zadowolony z dzisiajszych przeżyć :no: Teraz przede wszystkim on się liczy i musisz sama nad sobą jak zołnierz stanąć i nakrzyczeć!!! Przykro , że nie można uniknąć problemów i przykrości, ale mimo wszystko teraz jako przyszła mama musisz poskrobać w zakamarkach i znaleźć w sobie siłę, żeby więcej do tego nie dopuszczać.... A jeśli sama nie dajesz rady - jak najbardziej zgłoś się do kogoś. Żeby tylko Rysiowi albo Antosi spokój zapewnić..... ;-):-)

Alex masz piękną figurę,a brzuszek dopasowuje się dop twoich gabarytów:) Nie martw sie że przytyjesz bo bedziesz wyglądała superowo. Mówię Ci troszkę kobiecych kształtów nie zaszkodzi a Ty jesteś wysoka i chodziutka. Ja znów jestem raczej niska 164cm i wazyłam 46 kg przed ciązą teraz waże 50, 5 i jestem dumna z każdego kg który mi przybywa, cho też jak nieraz patrzę się na siebie to nie widze brzucha a otłuszczone ciało. Zaraz sobie wmawiam, ze tna tym ciele nie ma tłuszczu a dzidzia rośnie i się lepiej z tym czuję. A jak mój facet nieraz mnie chwyci to czuję że ma za co złapac:)

Wiolawb
:-)
Pewnie mu tam dobrze :-) oby sie tylko dupka nie odkrecilo na nastepnym usg... nie moge sie doczekac az sie dowiem co tam siedzi w brzuszku - chlopiec czy dziewczynka :-)

Moje maleństwo początek 18 tc

Załączniki

• DSCF0004.jpg
    DSCF0004.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
Romcia - i co byliście już na USG??????? Jednojajowe czy dwujajowe???

kasiunia - rewelacja zdjęcia coraz lepsze z USG im bardziej ciąża starsza... super!

reklama
Jeszcze nie byliśmy na USG ale już nie mogę się doczekać...wstępny termin to 8 kwiecień czyli data naszego ślubu :laugh2:.Po badaniu powiemy co i jak.

Do góry