reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
Na początku kwietnia idę na USG z mężem.Już się nie mogę doczekać.Lekarz nam powie czy są to bliźniaki jednojajowe czy dwujajowe.W 12 tygodniu niestety nie mógł się tego dopatrzyć i powiedział że dopiero nam powie jak się zacznie wytwarzać łożysko.Teraz się pewnie tego dowiemy jak i zapewne kilku innych ciekawych rzeczy o naszych szkrabkach.Pochwalę się jak już będę miała zdjęcie z USG :-)- o ile je dostanę :-(

Trzymam kciuki za Was wszystkich, bo mąż penie też obowiązkowo idzie z Wami. I czekamy obowiązkowo na fotki z USG, pewnie będą już duże szkraby :tak:

Iwonka, brzusio poprostu wow :szok::szok::szok: superaśny!!! :-):-):-)

syla ładniutko, Ty taka drobniutka to i malutki ale piękny brzusio i widoczny jak ta lala :-D

Romcia
a w Twoim brzusiu to 2 maleństwa napewno mają ciasno skoro tak się rozpychają, hehehe Pozdrawiamy Was :)

Romcia brzusio pierwsza klasa, widoczny juz taki, ale co sie dziwic jak tam dwojeczka musi sie zmiescic:-):tak::-)

Ja nadal nie mam zbytnio czym się chwalić.:sorry2: Ale przysięgam że z przodu wygląda bardziej okazale!!;-):tak:

Dla porównania w obcisłej sukience.

Co ja poradzę :zawstydzona/y: Pewnie wyskoczy mi dopiero w 30tygodniu jak i mojej siostrze;-) Ale ja szczupła to pewnie i robaczka jakiegoś noszę w sobie. Powiem wam szczerze że mi jednak wydaje się już duży :nerd:

reklama
Alex nie da się ukryć, że jakiś bąbelek Tobie wyrósł :-D:tak: Ale faktycznie chudzieńka jesteś, pewnie w dniu porodu będziesz lepiej wyglądać niż ja przed ciążą heheheh

Do góry