reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

No przez was to ja zbankrutuje ;-) co chwile mi cos pokazujecie co pozniej mnie korci ;-) no ale niestety musze czekac na jakis przypplyw gotowki ;-)

reklama
Fakjtycznie szymek podobny do Agi :)))
A tez zwrocilam uwage na te krzeselko,cudne jest i widac,ze pomocne :)

heh a mój Oli oprócz swojej wanienki nie toleruje niczego innego.W misce się bał do naszej wanny nawet z nim nie podchodzę bo odrazu ,,wspina'' się po mnie wyrzej:-D
Ale za to uwielbia przesiadywać w krzesełku.W czoraj podczas jedzenia zabrał mi z rąk miseczke z obiadkiem i miałam masakre w pokoju:-D:baffled:

Załączniki

• DSC00008..JPG
    DSC00008..JPG
    11,7 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC00016..JPG
    DSC00016..JPG
    13 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC00009..JPG
    DSC00009..JPG
    11,9 KB · Wyświetleń: 39
az milo jak sie patrzy na takie Skarby:-)

Krzeselko do wanny super, ale wydatek na krotki okres, czy sie oplaca?

Oliwierek cudenko:-)chyba wszytskie olisie to super chlopaki;-)

szyszunka swietne masz to Bobo. Pierwszy raz chłopiec mnie zachwycił, ale takie uśmiechnięte szkraby sa najcudowniejsze. A co do krzesełka, to tez nad tym myślałam, ale jednak się rozmysliłam. Trochę dużo tego się zbiera a mieszkanie mamy tylko jedno. Kapiemy się z mała na zmianę w wannie i jest to bardzo przyjemne, ona rozrabia w wodzie jak mała rybka. Najgorszy jest tylko płacz jak musi wyjśc.
oj przepraszam dopiero zobaczyłam, tu więcej zdjeć chłopców i niestety musze przyznac, ze kazdy śliczniutki i takiego chochlika maja w oczkach, a to lubię najbardziej.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry