reklama
kari_26
wrześniowa mama 2009
superanckie to krzesełko szkoda że nie mam wanny u siebie tak bardzo chciałabym siem pokąpać z oliwierką
heh a mój Oli oprócz swojej wanienki nie toleruje niczego innego.W misce się bał do naszej wanny nawet z nim nie podchodzę bo odrazu ,,wspina'' się po mnie wyrzej
Ale za to uwielbia przesiadywać w krzesełku.W czoraj podczas jedzenia zabrał mi z rąk miseczke z obiadkiem i miałam masakre w pokoju
Ale za to uwielbia przesiadywać w krzesełku.W czoraj podczas jedzenia zabrał mi z rąk miseczke z obiadkiem i miałam masakre w pokoju
Załączniki
kari_26
wrześniowa mama 2009
jaki wesołek umorusany...śliczny ma uśmiech
No pewnie że Oliwierki to świetne chłopaki.az milo jak sie patrzy na takie Skarby:-)
Oliwierek cudenko:-)chyba wszytskie olisie to super chlopaki;-)
jot79
Fanka BB :)
szyszunka swietne masz to Bobo. Pierwszy raz chłopiec mnie zachwycił, ale takie uśmiechnięte szkraby sa najcudowniejsze. A co do krzesełka, to tez nad tym myślałam, ale jednak się rozmysliłam. Trochę dużo tego się zbiera a mieszkanie mamy tylko jedno. Kapiemy się z mała na zmianę w wannie i jest to bardzo przyjemne, ona rozrabia w wodzie jak mała rybka. Najgorszy jest tylko płacz jak musi wyjśc.
oj przepraszam dopiero zobaczyłam, tu więcej zdjeć chłopców i niestety musze przyznac, ze kazdy śliczniutki i takiego chochlika maja w oczkach, a to lubię najbardziej.
oj przepraszam dopiero zobaczyłam, tu więcej zdjeć chłopców i niestety musze przyznac, ze kazdy śliczniutki i takiego chochlika maja w oczkach, a to lubię najbardziej.
Ostatnia edycja:
reklama