reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Hej kobietki ale macie śliczne brzusie ja mieszczę się tak po środku, ani mały ani duży, muszę mojego pana poprosić co by pamiątkowe foto zrobił. Pozdrawiam.

reklama
Hej hej :) A to moj brzusio w 12 tyg, podkreslam,ze sie plackow najadlam! :-D:-D:-D

Załączniki

• HPIM4567.jpg
    HPIM4567.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 97
placki nie placki ale brzusio fajniutki!!:-D
Kurczę tylko Wy wszystkie macie jakoś tak fajnie.... wyżej te brzuszki, a mi jakoś tak na dole rośnie :confused:

Jagoodka mój to jakiś taki rozlany :) Ja tez podziwiam te wasze brzuszki, sa taie kształtne a mój raczje idzie w góre i w boki, ja to jakaś dziwna jestem:p

Sarenka na boki też mi idzie! Dlatego dałam zdjęcie w sweterku, bo w negliżu wyglądam po prostu na mocno przytytą a nie ciężarną ehhh :sorry2:

no to teraz znów mój brzuchal z dokładnych 16 tygodni.
Niestety po poprzedniej ciaży zostały mega rozstępy które powoli zaczynają być widoczne:(
drugie zdjecie, to brzuch wieczorny, najedzony po imprezce, wiec mega duży:)

Skoro nie wierzycie i dla porównania dodaję zdjecie z poprzedniej ciaży z 25 tyg:)

Załączniki

• 17tydz.jpg
    17tydz.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 73
  • 17tydz1.jpg
    17tydz1.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 79
  • 25.jpg
    25.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
reklama
Szyszunka - no brzusio niesamowicie duży! Śliczny!
A co do mego "brzuszka" - to mam go troszkę z przodu, ale większa jego część znajduje się nad bioderkami, hehehe Takie Tłuszczykowo:-D:-D:-D

Do góry