reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Gapcio posadziałam go tylko do zdjęcia, bo ten mój leniuszek ledwo co główkę trzyma prosto , za to gada na okrągło. Dużo czasu spędza w foteliku samochodowym, bo bardzo lubi i mam nadzieję ,że mu nie zaszkodzi

reklama
Gapcio posadziałam go tylko do zdjęcia, bo ten mój leniuszek ledwo co główkę trzyma prosto , za to gada na okrągło. Dużo czasu spędza w foteliku samochodowym, bo bardzo lubi i mam nadzieję ,że mu nie zaszkodzi
Mój też lubi siedzieć w foteliku bo to taki bujaczek też jakby nie było;-) Wkładam mu pod plecy koc żeby nie był tak wygięty.
Pochwalę się kilkoma zdjęciami tego mojego Ryśka.:-)
gallery-89870541-500x500.jpg

gallery-89870534-500x500.jpg

Moje trojaczki hahaha :-D:-D:-D Nati Kinga Nati :laugh2:

Identyka co ?

Załączniki

• SUC52123.jpg
    SUC52123.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 60
  • SUC58744.jpg
    SUC58744.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 57
  • SUC52119.jpg
    SUC52119.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 59
Mam tu coś nt. sadzania dzieci - wypowiedź specjalisty: "Nie ulegaj pokusie sadzania dziecka z podparciem. Przez pierwsze półrocze życia kręgosłup człowieka nie jest jeszcze przygotowany do funkcjonowania w pozycji siedzącej. Możesz mu na nią pozwolić dopiero, gdy maluch sam zacznie siadać."

reklama
Princi dobra dobra powiedz lepiej ze zmienilas date w aparacie i to ta sama niunia :-D

Alex ale masz fajniutkiego silacza ;)

Co do kregoslupka to ja jestem zdania ze jeszcze zdazy sie nasiedziec jak bedzie duze takze nie sadzam poki samo nie siadzie ;-)niech kregoslupek sil nabiera klade tylko czasem sobie na kolanach ale sie opieram wiec tak raczej lezy pleckami na moim brzuchu.

A tu Michaś "z ostaniej chwili " ;-)

Załączniki

• 100_7470.JPG
    100_7470.JPG
    34,3 KB · Wyświetleń: 65
  • 100_7474.jpg
    100_7474.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 60
  • 100_7461.jpg
    100_7461.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 60
  • 100_7460.jpg