henrietta5
Fanka BB :)
Gapcio posadziałam go tylko do zdjęcia, bo ten mój leniuszek ledwo co główkę trzyma prosto , za to gada na okrągło. Dużo czasu spędza w foteliku samochodowym, bo bardzo lubi i mam nadzieję ,że mu nie zaszkodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też lubi siedzieć w foteliku bo to taki bujaczek też jakby nie było;-) Wkładam mu pod plecy koc żeby nie był tak wygięty.Gapcio posadziałam go tylko do zdjęcia, bo ten mój leniuszek ledwo co główkę trzyma prosto , za to gada na okrągło. Dużo czasu spędza w foteliku samochodowym, bo bardzo lubi i mam nadzieję ,że mu nie zaszkodzi
Hehe dwojke mam... te dwa zdjecia po boku to Nati a w srodku Kinga..princi to ty masz trójke? Kobieto jak Ty dajesz rade jeszcze na forum)))) ja bylam swiecie przekonana, ze masz 2
za to jakie piękne - na prawde kloniki