Kurcze wasze dzieciaczki takie juz pyzolki a u nas dalej skora i kosci podobnie jak u Ciebie Makta a ja juz tak bym chciala takie grubiutkie nozki i lapki chudziutki i dlugi po tatusiu teraz mam takie 2 dryblasy :-) ciekawa jestem czy po zmianie mleka cos wiecej przybral bo cieniutko bylo wasze juz waza pewnie kolo 6-7 a moj 4 ostatnio wazyl dzis zwazylam sie najpierw sama a pozniej z niuniem i wyszlo 5 kg wiecej czyli tak jakby cos przybral no ale wiadomo takie wazenie nie jest dokladne musze sie wybrac na wizyte ale szkoda mi go ciagnac teraz w te zarazki i tam rozbierac tylko po to zeby zwazyc dzis bylismy u kolezanki jej niunio ma 4 msc i taki fajny pyzolek grubiutkie uda i poliki a moj polowa jego .... Probowalam go zmierzyc no ale jak to takie dziecko ruchliwe tez za dokladnie nie moglam jak spal sie tak wyprostowal i mi wyszlo 60 cm czyli jakies 6 urosl ale mam watpliwosci czy przy porodzie go dobrze zmierzyli
reklama
Oj dorodny, fałdki sa cudne do całowania wiele miejsca mamy
A co do siostrzyczki, to nie przepusciła jeszcze żadnej kąpieli
I też kiedyś miała tę frajdę, zę kąpała sie w wannie w wanience Bartulka ale ona była mega szcześliwa
Liiviia nie martw sie, każde dziecko inaczej je, potrzebuje, rośnie, inaczej przyswaja, stąd te siatki centylowe, poza tym nie ma co porównywać w żaden sposób dzieciaczków. Moja córcia w wieku Bartusia ważyła 5.100 i nie miała nawet 60 cm, bartuś waży ok 7kg na wadze łazienkowej i ma 65cm, wiec wyglada jak Amelcia gdy miała ok 5 miesięcy. Poza tym ja mam też ten problem, że moja córcia do tej pory szczuplusieńka, sama "skóra i kości" i każdy się lituje, jaka ona chudziutka i wogóle, a jak widzę takie dzieci nabite i grube, to wcale nie zazdroszczę! Ważne, aby sie dobrze rozwijało!pamiętaj! i głowa do góry.
A co do siostrzyczki, to nie przepusciła jeszcze żadnej kąpieli
I też kiedyś miała tę frajdę, zę kąpała sie w wannie w wanience Bartulka ale ona była mega szcześliwa
Liiviia nie martw sie, każde dziecko inaczej je, potrzebuje, rośnie, inaczej przyswaja, stąd te siatki centylowe, poza tym nie ma co porównywać w żaden sposób dzieciaczków. Moja córcia w wieku Bartusia ważyła 5.100 i nie miała nawet 60 cm, bartuś waży ok 7kg na wadze łazienkowej i ma 65cm, wiec wyglada jak Amelcia gdy miała ok 5 miesięcy. Poza tym ja mam też ten problem, że moja córcia do tej pory szczuplusieńka, sama "skóra i kości" i każdy się lituje, jaka ona chudziutka i wogóle, a jak widzę takie dzieci nabite i grube, to wcale nie zazdroszczę! Ważne, aby sie dobrze rozwijało!pamiętaj! i głowa do góry.
henrietta5
Fanka BB :)
henrietta5
Fanka BB :)
reklama
Kochane ja wiem, ze to tak słodko wygląda, ale nam bardzo mądry profesor ortopeda zabraniał kiedykolwiek sadzać dziecko jak jeszcze nie siedzi (nawet jak już posadzone siedzi tez nie kazał) bo jest to naprawdę wielkie obciażenie dla słabiutkiego jeszcze kręgosłupa.