reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

Mój łobuz ;-)

Załączniki

• 100_7260.JPG
    100_7260.JPG
    50,7 KB · Wyświetleń: 47
  • 100_7254.jpg
    100_7254.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Olgha przepiekne zdjiecie:tak:sliczna coreczka:-)
Princi super pomysl na focie:tak:a jaka pikna pamiatka:tak::-)
liviiia przystojniak:tak:

Kasiunia jakie ma swietne grubiutkie nozki ;-) moj ma takie patyki a ja tak czekam az takie faldki mu sie zrobia i bedzie za co zlapac ;-) takie slodziutkie sa takie napiete rajstopki :tak:

sliczne bobaski:tak::-)
elaine Adrianek tez czesto robi ytakiego boskiego dziubka:laugh2::laugh2:zazwyczaj jak go nosimy, wtedy jest taki dumny i blady :-D:-D:-D;-)

reklama
to fakt słodziutkie sa takie napięte rajstopki.. ja musze Hani ubierać na rajstopki skarpetki żeby wyglądałą jak na dzidziusia przystało.. no pomarszczone rajstopy wygladają średnio fajnie a ja ją chce w sukieneczki ubierac :zawstydzona/y:

Do góry