reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Zdjęcia Zdjęcia: brzuszki mamusie i bobaski

reklama
wszystkie dzieciaczki powolutku sie robia juz takie bobaski:tak:
Makta Twoja cora tez ma fajowe dlugie wloski;-):-):tak:
Syla synys na tym zdjeciu z gory wydaje sie byc takiii dlugiii:-):tak:fajny chlopczyk:-)

Dopiero teraz pooglądałam wasze pociechy... Cudowne:-):-) i już wcale nie takie malutkie:sorry: jak to mój brat mówi " po urodzeniu są takie świeże":-D:-D:-D a teraz takie pucusie hehe

Wszystkie słodziaki!
Makta-
córeczka podobna b.do Ciebie!
Kizi-młody będzie przebierał w pannach:tak:
Teraz mój spaślak-jutro kończymy 7 tygodni:-)

Ostatnia edycja:
Najcudowniejsze stopki swiata! :* Nati i Kinga :rofl2:

Załączniki

• SUC58695.jpg
    SUC58695.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 49
ta moja Hania to faktycznie się wydaje dorosła :-) a tu same bejbiczki :-) ja już męża męcze że tęsknie za "malutkim dzidziusiem" :-D choć dziś na ważeniu i mierzeniu byłyśmy Hania rośnie :-) żółwim tempem ale rośnie ;-)

reklama
Do góry