reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Tolka z chęcią przyjmie każdy gram, jakby ktoś miał w zapasie ;-). Mam nadzieję że chociaż te 2300 będzie ważyć przy porodzie.

Sosnowiczanka postraszyli mnie tą hipotrofią i dlatego się martwię:) wczoraj młoda ważyła 1300g (30 tydz), ale od ostatniego usg przybrała i z tego się cieszę:)

My już też po wizycie. Tydzień 31 waga niecałe 1500, nogi wyszły długie i taki pyzaty na buziaku ten nasz Tomek :) Leży główką do dołu. Lekarz nam pokazał wszystko po kolei co gdzie ma.
Niesamowite jest to podglądanie dzidziaka w brzuchu :)

Moja też leżała głową w dół jeszcze we wtorek, a w nocy się strasznie wierciła i obróciła i teraz ma głowę u góry, ale podobno jeszcze do 35 tyg. może zmieniać pozycje i mam się nie martwić.

Moja też leżała głową w dół jeszcze we wtorek, a w nocy się strasznie wierciła i obróciła i teraz ma głowę u góry, ale podobno jeszcze do 35 tyg. może zmieniać pozycje i mam się nie martwić.

Ja nie mam pojęcia kiedy Junior sie obraca. Czuję jak się obraca ale czy to nogą macha czy reką to nie wiem.

Oj powiem Wam ze ja tez nie wiem kiedy sie moja córcia obraca.Czuje czasami jak sie mega wierci ale nie wiem czy to tylko kończyny czy moze główka.
Jestem wlasnie w szpitalu na konsultacji,lekarz założył mi pessar bo szyjka nadal sie skraca,od środy z 27 mm do 24 mm.Mam nie współżyć,nie dźwigać i odpoczywać.

Mi się wydaje, że mój ma już tak mało miejsca, że nie jest w stanie obrócić się w z powrotem głową do góry ;-) Gdy siedzę i się trochę garbie to tak się rozpycha nogami jakby chciał mnie wyprostować. Muszę przyznać, że mu się udaje...

Malinka, dobrze, że już niedużo nam zostało :)

reklama
Do góry