reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Ale te dzieciaczki już duże coniektóre! Iwonas, Nomi, Ala gratuluję udanych wizyt! :)
Moja wczorajsza też się do takowych zalicza :) Malutka waży 2015 g więc powinna się urodzić około 3 kg (dzięki Bogu!:)) będzie lżej :) Wszystkie pomiary w porządku, leży sobie już główką w dole i ślicznie zasłaniała twarzyczkę rączkami na zdjęciach :) Dwa dała sobie zrobić a na trzecim zasłoniła buziuchne :) szyjka ok. 3 cm i zamknięta więc niech się trzyma jak najdłużej :) Teraz wizyta za 2 tyg a później już co tydzień... Ależ to zleci...

a co do KTG to ja miałam raz jak leżałam przez 3 dni w szpitalu, a teraz gin nic o nim nie wspomina więc podejrzewam, że nie będzie mnie kierował póki wszystko w porządku.

reklama
NomiMalone, ala-84, madziarra21 gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków. Ala ta Twoja niunia to rzeczywiście spora dziewczyna:tak:
Deizzi też właśnie idę 4.02 na wizytę, ale tylko badanie, bez usg.
Powodzenia na kolejnych wizytach, teraz juz coraz częstszych:-)

reklama
:))))):),,witamy" w sensie,że miło poznac kolejną z P-nia:)):))

NO to wygląda na to,że jadna z ,,najwcześniejszych"marcówek 1.03.2013

Ja mam termin na 02.03 :) według OM pierwsze pomiary dawały że na 07.03 ale po piątkowej wizycie zjednoczyły sie terminy na 02.03. ja tam nawet sobie myśle że urodze wcześniej. Ciesze sie że młody już obrócony i "gotowy do drogi". Waży też fajnie 2700:)
Już się tych naszych dzieciaków doczekać nie moge! a wy? taka jestem ciekawa jak zrobimy galerie tych szkrabów a potem będziemy sie wymieniać doświadczeniami i nawykami :)

Do góry