reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Ja wizyte mam we czwartek.Niestety bez USG. Boję się zę Kubuś się obrócił. bo przez całą ciąże był główką do dołu. teraz tylko badania zrobic. i wizyta.

:))))):),,witamy" w sensie,że miło poznac kolejną z P-nia:)):))

NO to wygląda na to,że jadna z ,,najwcześniejszych"marcówek 1.03.2013

oo to sie może na porodówce spotkamy, pod warunkiem, że rodzisz na Polnej :) ja tez mam termin na 1.03 ale cos czuję, że będzie wcześniej :)

Gratuluję udanych wizyt wszystkim mamusiom :)

oo to sie może na porodówce spotkamy, pod warunkiem, że rodzisz na Polnej :) ja tez mam termin na 1.03 ale cos czuję, że będzie wcześniej :)

Gratuluję udanych wizyt wszystkim mamusiom :)

:)) no to miło:)) towarzystwo by sie przydało :)) no ale niestety póki co mam nadzieję,że nie będę musiała na Polnej:)

Hej :)
Ja juz po wizycie. Szyjka dluga i zamknięta. Wymiary Filipka wychodzą na 34 tydzień i 1 dzień a z om tydzień taki jak na suwaczki. Mały wazy 2410 G czyli przez 3 tygodnie przybrał na wadze 800 G. Jestem w szoku ze aż tyle.

Ostatnia edycja:
hej. ja dzis tez juz po wizycie. bez usg no ale chociaz serdunka posluchalam:-)morfologia sie poprawila za to z posiewu wyszedl mi grzybek :confused2:dostalam globulki dowcipne:dry:poza tym lekarz stwierdzil ze dziecie siedzi jeszcze wysoko ale glowka w dol:)
patrycja duzy juz dzidzius:)gratuluje udanej wizyty:)

Patrycja, zabka gratuluje wizyt

Zabka a mialas jakies oznaki ze grzybek sie przypaletal czy sie dobrze maskowal? Morfologia na plus wiec dobra wiadomosc
Patrycja 800g w 3 tygodnie? Myslalam ze max 600:szok: Oj bedzie spore dziecie:tak:

reklama
:))))):),,witamy" w sensie,że miło poznac kolejną z P-nia:)):))

NO to wygląda na to,że jadna z ,,najwcześniejszych"marcówek 1.03.2013

Widzę że wielkopolanki polubiły początek marca bo ja też mam termin a 1.03 :)

Patrycja jaki duży Maluszek :)

A moja wizyta z 04.02 przesunęła się 07.02. :( bo 04.02 mam egzamin w szkole na 16 i lekarz też od 16 przyjmuje co prawd siedzi tam do 21-22 ale nie będziemy po nocach jeździć, zresztą szkołę mam w zupełnie innym kierunku. Mówi sie trudno poczekam te trzy dni :) w sobote laboratorium i ostatnie badania.

Do góry