reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Melduje się po wizycie. Oliwka waży już 2200, prawidłowo obrócona :) nie wiecie ile teraz jeszcze może dobrać tygodniowo?
Choć wiem, że te pomiary z USG to tylko szacunkowe...
a i wyniki mam nadal bardzo dobre. przed ciążą miewałam anemie a teraz hemoglobina 14!

onesmile
wrzuć jakieś fotki 4d Wojtusia

reklama
Zbieram sie do zaladowania zdjec na picasie i wrzucenia fotki, ale cos ciagle mi nie wychodzi :no:

iwona - gratuluje pieknej wagi Malej no i tej hemoglobiny! Piekna!

My mamy kolejna wizyte u poloznej w czwartek. Ciekawe, co powie o ulozeniu Wojtka. Mam wrazenie, ze Mlody lezy w poprzek...

Iwona gratuluję udanej wizyty, pięknej hemoglobiny :-)
Onesmile mnie też się tak wydawało że córa leży w poprzek ale na usg pokazało że główką w dół, ale pewnie się jeszcze obraca :-) Daj znać jak po wizycie, moja dzisiaj.

Dziewczyny mi też się wydawało że w poprzek :) ale badanie rozwiało wątpliwości..
Kania trzymam kciuki za wizytę i czekam na relacje
Onesmile za czwartek
a ja kolejne USG w piatek - to się okaże ile Oliwka przybrała ;)

reklama
Do góry