kurcze dziewczyny, mialam dzisiaj miec wizyte, ale lekarz przelozyl mi na (7.02), bo musi byc w szpitalu. Wyobrazcie sobie, ze ostanie badanie mialam 16.12 (sic!), a specjalnie wykupilam dodatkowy pakiet, zeby miec czesciej wizyty i dokladne badania. W sumie to nie do konca jego wina, bo ja w Polsce, potem on mial urlop no i teraz ta odwolana wizyta. Isc sie wyklocac o wczesniejszy termin czy grzecznie czekac? W sumie nic mi nie jest, wiec dzidkowi pewnie tez nie, no ale...
reklama
03.2013
Fanka BB :)
maryńka - ja ost. wizytę miałam 20.12 kolejną 17.01 czyli kilka dni temu ale na tej nie miałam dokładnego mierzenia i nie znam wagi więc też mam niedosyt co prawda miałam sprawdzoną szyjkę, wysokość macicy, usg dziecka (głowa + serduszko) , wody płodowe nooo ale nie było pomiarów - muszę na to czekać do 14.02 :/ więc po części wiem co czujesz
_Alfa_
Fanka BB :)
No a ja po. Dziewczynka dalej dziewczynką, czyli psiocha się w ptaszka nie zmieniła Mała waży niecałe 2 kilo, wszystko jest w normie, tylko mam dodatkowy płat łożyska. Lekarz powiedział, że nie ma się czym martwić, chodzi głównie o to że przy cc mi to wyciągną, ale przy sn może ten płat zostać i wtedy trzeba czyścić. Trochę się zmartwiłam tym. Ale dobrze, że teraz to wyszło. Ma któraś z Was tak??
anka26_x_07
Mama Laury :)
Alfa Gratuluje wizyty. Fajnie ze coreczka nie zamienila sie w synusia A z tym dodatkowym platem to nie wiem nic na ten temat
Marynka dopiero za 3 tygodnie? Ja mam wizyty co 2 tygodnie, ja bym zadzwonila o szybszy termin wkoncu zaplacilas za to
Marynka dopiero za 3 tygodnie? Ja mam wizyty co 2 tygodnie, ja bym zadzwonila o szybszy termin wkoncu zaplacilas za to
onesmile
Świat według Pafffcia
alfa - rowniez gratuluje wizyty. Niestety nigdy nie slyszalam o dodatkowym placie lozyska i nie pomoge w tym temacie.
kania - no i jak?
U nas znow jakis wirus, albo zeby, bo od wczoraj Pawel wymiotuje i nic nie je...
kania - no i jak?
U nas znow jakis wirus, albo zeby, bo od wczoraj Pawel wymiotuje i nic nie je...
Kania78
...
My już też po, Gabrysia waży 1850 g, termin między 9 a 13 marca.
Czeka mnie kolejny pobyt w szpitalu, w którym pracuje by zrobić badania i poobserwować wody płodowe bo są na dolnej granicy normy Zmartwił mnie tym, poza tym na moje spinanie brzucha nic nie powiedział :-( Jakby to było normą :-(
Alfa to super, że córcia nadal pozostaje córcią a co do tego płatu hmmm to dopiero teraz to odkrył?
Skoro utwierdza Cię w tym że to nic poważnego, to trzeba zaufać lekarzowi.
Ones zdrówka dla Pawełka, oby to zęby a nie jakiś wirus.
Maryńka jak masz możliwość to walcz o wcześniejszą wizytę, szczerze to ja tak długo bym nie wytrzymała w nieświadomości.
Roksaa ja z usg nie dostaje żadnych zdjęć teraz, mimo iż mam robione co miesiąc.
Czeka mnie kolejny pobyt w szpitalu, w którym pracuje by zrobić badania i poobserwować wody płodowe bo są na dolnej granicy normy Zmartwił mnie tym, poza tym na moje spinanie brzucha nic nie powiedział :-( Jakby to było normą :-(
Alfa to super, że córcia nadal pozostaje córcią a co do tego płatu hmmm to dopiero teraz to odkrył?
Skoro utwierdza Cię w tym że to nic poważnego, to trzeba zaufać lekarzowi.
Ones zdrówka dla Pawełka, oby to zęby a nie jakiś wirus.
Maryńka jak masz możliwość to walcz o wcześniejszą wizytę, szczerze to ja tak długo bym nie wytrzymała w nieświadomości.
Roksaa ja z usg nie dostaje żadnych zdjęć teraz, mimo iż mam robione co miesiąc.
Ostatnia edycja:
onesmile
Świat według Pafffcia
kania - Tobie tez sie Brzuch stawia? U mnie to jest ostatnio nie do wytrzymania. Nawet No-Spe zaczelam brac...A jesli chodzi o ilosc wod plodowych, to ponoc nalezy duuuuzo pic. Moze za malo plynow przyjmujesz? W kazdym razie mocno trzymam kciuki, zeby wszystko bylo OK. A kiedy ten szpital?
Pawel zwracal caly dzien, ale temp. brak, za to laduje cale dlonie do buzi...
marynka- pociesze Cie, ze w UK wizyty sa co 6 tygodni...z tym, ze to sa panstwowe, nieodplatne. I tez uwazam, ze powinnas walczyc o wczesniejszy termin, skoro zaplacilas.
Pawel zwracal caly dzien, ale temp. brak, za to laduje cale dlonie do buzi...
marynka- pociesze Cie, ze w UK wizyty sa co 6 tygodni...z tym, ze to sa panstwowe, nieodplatne. I tez uwazam, ze powinnas walczyc o wczesniejszy termin, skoro zaplacilas.
anka26_x_07
Mama Laury :)
Onesmile duzo zdrowia, ehhh te chorobska, te wirusy to jakas masakra
Kania wazne ze zwrocil na to uwage, obserwacja jak najbardziej wskazana i wazne ze nie jest ponizej granicy;-)
Kania wazne ze zwrocil na to uwage, obserwacja jak najbardziej wskazana i wazne ze nie jest ponizej granicy;-)
reklama
Ja obecnie wizyty mam co 3 tygodnie , następna w przyszły wtorek A w piątek czeka mnie ostanie usg maleńkiej...dawno się nie widziałyśmy tak dokładnie więc dowiem się ile waży i dostanę ostateczną decyzję co do porodu:-)