reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Melduje się po wizycie. Oliwka waży już 2200, prawidłowo obrócona :) nie wiecie ile teraz jeszcze może dobrać tygodniowo?
Choć wiem, że te pomiary z USG to tylko szacunkowe...
a i wyniki mam nadal bardzo dobre. przed ciążą miewałam anemie a teraz hemoglobina 14!

onesmile
wrzuć jakieś fotki 4d Wojtusia

reklama
Zbieram sie do zaladowania zdjec na picasie i wrzucenia fotki, ale cos ciagle mi nie wychodzi :no:

iwona - gratuluje pieknej wagi Malej no i tej hemoglobiny! Piekna!

My mamy kolejna wizyte u poloznej w czwartek. Ciekawe, co powie o ulozeniu Wojtka. Mam wrazenie, ze Mlody lezy w poprzek...

Iwona gratuluję udanej wizyty, pięknej hemoglobiny :-)
Onesmile mnie też się tak wydawało że córa leży w poprzek ale na usg pokazało że główką w dół, ale pewnie się jeszcze obraca :-) Daj znać jak po wizycie, moja dzisiaj.

Dziewczyny mi też się wydawało że w poprzek :) ale badanie rozwiało wątpliwości..
Kania trzymam kciuki za wizytę i czekam na relacje
Onesmile za czwartek
a ja kolejne USG w piatek - to się okaże ile Oliwka przybrała ;)

reklama
Do góry