reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Mru podbrzusze na pocztaku mnie tez mocno bolało mocniej niz na @, ale przechodzilo jak sie ruszałam jak chodziłam, wiec warto np pospacerowac.
Nie przejmuj sie pewnie sie zagnieżdza i dlatego ten ból...
Jest ciąza a lekarka nie ma USG w palcach nie mogla tego potwierdzic.zawsze tak mowia przy badaniu łapką...

reklama
aniulkas gratuluje pozytywnej wizyty PS nie ma nic lepszego :-D
Mru napewno bedzie dobrze, fioletowy test sam mówi za siebie, u mnie do zapłodnienia doszło w momencie jak powinnam dostać miesiączkę, lekarz mówi, że niewie jak to sie stało:-), noszę w sobie mały cud :tak:

dziewczyny głowy do góry napewno wszystko będzie ok:-)

Mru dziwna ta twoja lekarka, powinna wiedzieć, że najlepszym badaniem na potwierdzenie ciąży jest BETA i usg i powinna ciebie skierować ewidentnie w ciąży jesteś. Powiem ci że mój lekarz ( inny ) kiedyś też mi mówił że ze mną jest wszystko ok i że bez problemu zajde w ciąże. Zmieniłam lekarza okazało się że mam zespół zespół policystycznych jajników. Lekarz lekarzowi nie równy, ten mnie wyleczył i mam dzidziusia w środku.
Nie martw się, test ciążowy w 99% nie kłamie :)

marysia_85 - no widzisz :) to ty ta bardziej doświadczona jesteś :) można powiedzieć zaprawiona w bojach o martwienie się ;) ciesze sie, że wizyta udana :) kiedy następna?
Ja robie prenatalne 17.08 i też zaczynam sie stresować ;) :p

ech, dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
lekarza na pewno zmienię, za dwa tyg. wybiorę się do polecanej ginekolog która ma również usg w gabinecie, mam nadzieję, że wtedy już zobaczę bąbla :)

nimitii następną wizytę mam w 13 tyg. czyli 30 i bedę miała badania prenatalne ale jeszcze niewiem czy się zdecyduję na test? Ty go robisz? Jak byłam w ciąży z Nikosiem to miałam ten test prenatalny i pobrali mi krew sama niewiem co mam robić bo nie będę nikogo oszukiwać, że chodzi o kasę wizyta 150 zł, badania sama niewiem ile ale też pewnie 400 zł i do tego ten test 240 zł niewiem czy dam radę a tu jeszcze inne wydatki dwa wesela sierpień i wrzesień i w sierpniu jeszcze chrzciny bratanka :szok:

nimitii następną wizytę mam w 13 tyg. czyli 30 i bedę miała badania prenatalne ale jeszcze niewiem
czy się zdecyduję na test? Ty go robisz? Jak byłam w ciąży z Nikosiem to miałam ten test prenatalny i pobrali mi krew sama niewiem co mam robić bo nie będę nikogo oszukiwać, że chodzi o kasę wizyta 150 zł, badania sama niewiem ile ale też pewnie 400 zł i do tego ten test 240 zł niewiem czy dam radę a tu jeszcze inne wydatki dwa wesela sierpień i wrzesień i w sierpniu jeszcze chrzciny bratanka :szok:

Marysia az tyle???!!!jestem w szoku co za zdzierca. Ja place ze wszystkim250 zl. Faktycznie sporo kasy. Ja robie prenatalne poniewaz to moje.pieresze dziecko,plus fakt ze jesten sporo otyla a to moze powodowac zaburzenia rozwoju. Wiec dla mnie jest to wazne. Ale u ciebie nie dziwie sie! naprawde duzo pieniazkow. Mysle ze sama poczujesz co chcesz zrobic, nikt cie przeciesz nie bedzie osadzal jesli ich nie zrobisz! Kiedys np.nie robiono takich badan i jakos bylo ok. A wesela w tym stanie to naprawde ciezko. Wspolczuje ci kochana.

A więc tak dr potwierdził ciążę żywą, serduszko bije, wczesny 8 tc
biggrin.gif
))))))))
Wszystko jest dobrze, termin na 9-10 marca z usg
biggrin.gif

reklama
Do góry