reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
Ja też dziś, tylko 45 minut później - na 17.15. Śniło mi się dziś, że doktorek wypatrzył na USG chłopaka.. Ciekawe, czy sen okaże się proroczy (choć i tak jeszcze trochę za wcześnie, żeby jednoznacznie stwierdzić płeć)... :tak:

Ufff,
Już po:) Jaka to wielka ulga już być po wizycie i wysłuchać serducha i zobaczyć jak dzidziol urósł od ostatniego razu:-p

Od początku: dzidziol mierzy 4,5 cm także kawał dzidziola, serducho uderza 160 razy na minute (wspaniały dzwięk), genetycznie się będziemy badać za 2 tygodnie, lekarka stwierdził, żeby dobrze zrobić też test Pappa bo to daje całkowity obraz - razem z genetycznym koszt 400 zł. Pobrano mi dzisiaj cytologię i koniecznie mam robić mocz raz na miesiąc - odpukać póki co w ciąży problemów nie miałam choć już nie raz stwierdzono e.coli tam gdzie nie trzeba. Strasznie droga ta moja dzidzia a jeszcze się nie urodziła:p

Największą niespodzianką był mój M. co to się nagle zjawił parę minut przed wizytą w poczekalni do lekarki a powinien być w pracy:D:D straszną mi radochę sprawił, że przyjechał dzidziola zobaczyć.

Jadę niebawem na tydzień wakacji, do niezbędnika aptecznego mam wziąć espumisan:), buscopan forte, i lactuloze w syropie na zaparcia i duphaston odpukać jakby co:)

Nie wiem czy z tych emocji nie zapomniałam o czymś:)

Ściskam mocno kciuki za resztę dzisiejszych wizyt!!!

Zdjęcie następnym razem bo dzisiaj niewyraźne wyszło:( nie to co na ekranie

Trytytka, gratuluje!!!

U mnie tez wyglada, ze wszystko OK. Mam jednak brac leki przeciwzakrzepowe, bo takie urazy sa grozne dla plodu wlasnie ze wzgledu na ryzyko zablokowania drobnych naczyn skrzepami. Dziec urosl i jest facetem :) Pokazal nam swoje klejnoty koronne niczym ksiaze Harry;-)

Makunia, jak tam?

reklama
Do góry