reklama
my po dzisiejszej wizycie Tak naprawdę była grana tylko teoria ale dostałam dużą pochwałę,że ładnie się trzymam wagowo Jesteśmy a -4 do wagi wyjściowej i o dziwo brzuch wielgaśny Ciśnieni i wyniki badan też w normie więc wielkie ufff...
Co do płci to zapisałam sie a połówkowe usg na 9 października i pewnie wtedy się dowiem kogo mam pod serem
Co do płci to zapisałam sie a połówkowe usg na 9 października i pewnie wtedy się dowiem kogo mam pod serem
kociatka
Fanka BB :)
Facetow latwiej okreslic i chetniej, ze tak powiem, pozuja;-) I tak im zostanie:-)
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
GRATULUJĘ WSZYSTKICH UDANYCH WIZYT!!!! :-):-):-):-)
Kociatka jakie leki przeciwzakrzepowe będziesz brała?
Kociatka jakie leki przeciwzakrzepowe będziesz brała?
Szczebiotka
Kociatka jeszcze raz wielkie gratulacje:-)
Trytka super, że wszystko w porządku i Maluszek tak ładnie urósł:-)
Ala dostałaś pochwałę, że schudłaś w stosunku do wagi wyjściowej???
Trytka super, że wszystko w porządku i Maluszek tak ładnie urósł:-)
Ala dostałaś pochwałę, że schudłaś w stosunku do wagi wyjściowej???
truskafffka
Ach Ach ...poczytałam , zdjęcia obejrzała jakie to wszystko niesamowite, maluchy tak szybko rosną...dopiero co były fasolką, a teraz ...proszę, prawdziwe człowieczki!!!!
Gratuluję udanych wizyt, Zdrowych Kruszynek i Wieści co maluchy mają między nóżkami:-)
ja jutro mam wizytę, ale raczej bez usg
na usg genetyczne czekam do 19 września...czas szybko leci
Gratuluję udanych wizyt, Zdrowych Kruszynek i Wieści co maluchy mają między nóżkami:-)
ja jutro mam wizytę, ale raczej bez usg
na usg genetyczne czekam do 19 września...czas szybko leci
Ja dopiero teraz dotarłam do kompa, bo prosto od lekarza pojechaliśmy wybierać farbę do pokoju (no i dłuuuugo nam się zeszło ;-))
Dziewczyny, gratuluję Wam bardzo i cieszę się, że wszystko ok!!!
Mój dzidziol ma dziś zrobione 2 foty (wrzucę je jutro na forum), mierzy 5 cm i ładnie urósł od ostatniej wizyty, termin przesunął mi się z 22 na 21 marca. Czyli dziś dokładnie 11t5d według USG Jest słodki/a, cudnie wierzga nóżkami, teraz tylko USG genetyczne i będę już całkiem spokojna.
Dostałam receptę na potas i lactovaginal, duphaston mogę odstawić (nareszcie!), wygląda na to, że krwiak zniknął, a badania, poza tym potasem w dolnej granicy i płytkami, które trzeba trochę poobserwować, są w porządku. Następna wizyta 9 października. Dostałam zaświadczenie dla pracodawcy i byłam tak wniebowzięta, jak wychodziliśmy z W. z gabinetu, że...doktorek musiał mi przypomnieć o kasie za wizytę Ups
No ale kobietom w ciąży trzeba trochę więcej wybaczać, prawda?
Dziewczyny, gratuluję Wam bardzo i cieszę się, że wszystko ok!!!
Mój dzidziol ma dziś zrobione 2 foty (wrzucę je jutro na forum), mierzy 5 cm i ładnie urósł od ostatniej wizyty, termin przesunął mi się z 22 na 21 marca. Czyli dziś dokładnie 11t5d według USG Jest słodki/a, cudnie wierzga nóżkami, teraz tylko USG genetyczne i będę już całkiem spokojna.
Dostałam receptę na potas i lactovaginal, duphaston mogę odstawić (nareszcie!), wygląda na to, że krwiak zniknął, a badania, poza tym potasem w dolnej granicy i płytkami, które trzeba trochę poobserwować, są w porządku. Następna wizyta 9 października. Dostałam zaświadczenie dla pracodawcy i byłam tak wniebowzięta, jak wychodziliśmy z W. z gabinetu, że...doktorek musiał mi przypomnieć o kasie za wizytę Ups
No ale kobietom w ciąży trzeba trochę więcej wybaczać, prawda?
Dziewczynkę trudniej zdiagnozować. U mnie synek w 14 tyg pokazał aparaturę, lekarz nie miał wątpliwości, nawet mamy zdjęcie jego oprzyrządowania z napisem "siusiak". Mąż się śmieje, że to będzie pierwsze, co pokaże dziewczynie Wojtka jak kiedyś przyjdzie do nas z wizytą Ja na usg idę jutro dokładnie po mieciącu od ostatniej wizyty, więc pewnie dzieciaczek będzie wyglądał już zupełnie inaczej. Dalej go czuję (takie łaskotanie), porozmawiam z lekarzem czemu, bo już zaczęłam się nakręcać, że mam mało wód płodowych i to dlatego.... Teraz w ogóle mam ciężki okres bo mam tatę w szpitalu, pół roku leczył się na glejaka, teraz niestety wpada już w śpiączkę, bo guz jest nieoperacyjny i zajął cały mózg. Lekarz kazał się przygotować, na to, co nieuniknione. Strasznie mi smutno, bo moja mama umarła też na raka 4 lata temu...
reklama
Królowa_Dramatu
Ulkan, strasznie mi przykro, przytulam mocno i życzę dużo sił :*
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt!
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt!