reklama
madziarra21
Fanka BB :)
No i ja już po stresie genetycznym Wszystko jest w porządku, wszystkie wyniki, pomiary, i obraz na USG. Niestety zdjęcia nie dostaliśmy bo dzidziol spał na boczku i nie chciał się obrócić do zdjątka USG miałam przez brzuch już. Cieszę się i mam nadzieję, że teraz już bedzie mniej stresu
Dzidzia ma 52,4 mm, serduszko bije 164 razy/min a NT wynosi 1,26mm czyli super wg USG ciąża starsza o 2 dni niż wg MO
Dzidzia ma 52,4 mm, serduszko bije 164 razy/min a NT wynosi 1,26mm czyli super wg USG ciąża starsza o 2 dni niż wg MO
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Madziarra świetne wieści! Gratulacje!
Szczebiotka
Nimitii jak Cię Maluszek już zacznie kopać to nie będziesz miała wątpliwości, że to to:-)
Ja w pierwszej ciąży miałam łóżysko na przedniej ścianie i ono tłumiło te początkowe ruchy tak więc łaskotania nie czułam wcale dopiero trochę po 20stym tygodniu szturchańce i kopniaki, mam nadzieję, że tym razem nie będę musiała tak długo czekać
"stres genetyczny" dobre
Super Madziarra, że wszystko w porządku i dzieciątko zdrowe i ma się dobrze
Ja w pierwszej ciąży miałam łóżysko na przedniej ścianie i ono tłumiło te początkowe ruchy tak więc łaskotania nie czułam wcale dopiero trochę po 20stym tygodniu szturchańce i kopniaki, mam nadzieję, że tym razem nie będę musiała tak długo czekać
"stres genetyczny" dobre
Super Madziarra, że wszystko w porządku i dzieciątko zdrowe i ma się dobrze
Ostatnia edycja:
Patrycja2810
Madziarra- super że wszystko jest ok :-)
Królowa_Dramatu
madziarra, gratulacje!!!
reklama