NomiMalone
Fanka BB :)
Ja już odebrałam swoje wyniki . Standardowo w 100% nie wiem czy jest ok bo normy podawane są dla ludzi nie będących w ciąży . Mam delikatne różnice w Ph (7,0) i ciężarze moczu (1,010), niby za niskie RBC (3,96), za wysokie MCV (96,2), i za niskie LYMPH% (17,8 %) , ale wszystkie te za niskie lub wysokie wyniki tylko nieznacznie odbiegają od norm - oczywiście normy wypisane na mojej kartce z laboratorium , bo na necie na każdej stronie inaczej a dla ciężarnych to już w ogóle Mexyk coś znaleźć. Ze względu na to , że te moje wyniki są takie "delikatnie odbiegające" i nie widzę niczego drastycznego to myślę , że jest ok .
Natomiast ciekawie zapowiada się badanie glukozy
Przed wypiciem miałam 84 a dokładnie po 100 min (bo pani pielęgniarce bardzo się spieszyło i te 20 min nie mogła czekać) równe 140 . Niby powinno być poniżej 140 ale tym też się przejmować nie będę , to bardzo delikatna granica tym bardziej , że nie minęło regulaminowe 120 minut.
Moje gdybanie gdybaniem , zobaczymy co mi doktorowa powie 28.12 jak pójdę do niej na wizytę --> Ps, tak po świętach i tym obżarstwie iść na wizytę gdzie będą mnie ważyć --- znów będzie "O Pani Aniu co tak dużo tych Kg? "
Natomiast ciekawie zapowiada się badanie glukozy
Przed wypiciem miałam 84 a dokładnie po 100 min (bo pani pielęgniarce bardzo się spieszyło i te 20 min nie mogła czekać) równe 140 . Niby powinno być poniżej 140 ale tym też się przejmować nie będę , to bardzo delikatna granica tym bardziej , że nie minęło regulaminowe 120 minut.
Moje gdybanie gdybaniem , zobaczymy co mi doktorowa powie 28.12 jak pójdę do niej na wizytę --> Ps, tak po świętach i tym obżarstwie iść na wizytę gdzie będą mnie ważyć --- znów będzie "O Pani Aniu co tak dużo tych Kg? "
Ostatnia edycja: