reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Gratuluje udanych wizyt córeczek i syneczków :) fajnie, że tyle pozytywnych wieści;-)

U mnie też syneczek ma być, ale jeszcze poczekam na połówkowe dla pewności.
Generalnie na wizycie też ok, udało się pobrać cytologię, bo ostatnio miałam to krwawienie, teraz czekam na wynik, mam nadzieję, że nic się tam złego nie dzieje. Macie któraś może bakterie w moczu, bo mi wystąpiły i przez to boli mnie pęcherz, ale coś mi lekarka przepisała i powinno pomóc.
Kaniu współczuję zastrzyków, no ale cóż nie ma rady :(

reklama
Patula, gratulacje synusia :) Powoli nam sie wyrownuje liczba dziewczynek i chlopcow.

Kochana, jest specjalny srodek na wyczyszczenie bakcyli w moczu, ale na recepte. To jest taki kierunkowy antybiotyk (Monural chyba, bierze sie 1 saszetke). Potem trzeba koniecznie obnizyc ph moczu, zeby dziadostwo nie wrocilo. Mnie najbardziej pomogl sok zurawinowy. Nie zadne cudowne tabletki zurawinowe (biore od miesiecy - wyrzucone pieniadze), tylko wlasnie sok. Kupujesz taki 100%, rozcienczasz bardzo i dosladzasz (jest gorzki i cierpki), wtedy nie smakuje zle. W ciagu zaledwie tygodnia ph spadlo mi po nim z 8 do 5 i wszystkie dolegliwosci ustapily same. Przy Ph 5 zaden bakcyl nie ma szans i tyle.

patula86 gratuluje kawalera
a na bakterie w moczu wez co Ci lek przepisala i na pewno podziala. mnie minęło po kilku dniach stosowania tabletek

Ja też już po USG połówkowym :)
Potwierdzono - synek :) Duża moszna, ładny penis :p Wszystko mama widziała i się zachwycała :) Poza tym ssał kciuka i się zasłaniał, nietowarzyski był, ale co mu się dziwić jak trzy babki mu na jajka patrzyły w pierwszej kolejności, a potem dopiero na twarz :D Waży 380 gram, rośnie zdrowo, wszystko z nim OK:)

Gorzej z jego mamą, bo rozchodzi mi się pojenie łonowe i skraca szyjka macicy, więc mam dużo leżeć...

Cieszę się, że wszystkie mamy dobre wyniki i że dzidzie nasze są zdrowe :) Niech się pluskają w tych wodach płodowych :D

Ala - no niestety, ja nie mogę spokojnie pochodzić dłużej, bo umieram... ale chyba są na to jakies mozliwe cwiczenia? bo lezenie mnie zabije:| najlepsze jest to, że mój lekarz nawet tego nie zauważył, dopiero Pani doktor mi to uświadomiła

reklama
Do góry