reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG naszych maleństw

anulka jesli jest podane w mm to mozliwe ze jest to dlugosc. MOje ma 72,2mm choc po twoim suwaczku widze ze nie mamy duzej roznicy w wieku dzidziola, a bylaby taka duza roznica w mm? cos mi tu nie pasi

reklama
ze skrotow wychodzi ze mi dziecka nie mierzyl na dlugosc... tylko glowka, kosc udowa, dwuciemie ale dlugosci nie mam :/ zrobilam watek z oznaczeniami moze pomoze:)

Długości już się po jakimś czasie nie podaje, bo dziecko nabywa zdolność wyginania się itd, więc pomiary niebyły by dokładne.

Ostatnia edycja:
14tydzien1.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Mam nadzieję że widać. To mój bąbelek :) 14 tydzień

Dziękuję :) Niestety nie wiem ile ma cm bo tu w Irlandii to nic nie chcą powiedzieć. Mówią tylko jak coś jest nie tak. Sami sobie wszystko sprawdzają i już :(

Heledorka a w kartę nie wpisują?? Jedyny pomiar jaki mam z USG to jest długość od główki do pupci i przezierność karkową reszty nie dostałam. A tak swoją drogą duży i śliczny bąbelek :)

reklama
Do góry