reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG naszych maleństw

001.jpgA to moje dzisiejsze zdjątko 9tc.:)

reklama
Margaritko super!!!! gratuluje a teraz wkońcu i oczekiwane moje..i tak spać juz nie mogę mąż mnie zbudzil jak się szykowal rano PC070005.jpgPC070001.jpg
pencil.png
pęcherzyk wielkości 4,49cm a dzidzi 2,38cm cialko zólte 0,60cm Więc wszytsko cacy jak ja 9mm a i mierzyl przeziernosc karkową i na 9 tydz bylo 0,33 mm wiec mówil ze w okolicy 14 tc powinno byc w normie....

Ostatnia edycja:
Margerita to co rodzimy razem?? ehehe ja mam 4-7 lipca w razie W ja wczorajsze Usg heheh ;-) a 25 czerwca mam wesele brata rodzonego... bedzie się dzialo...

zuzu dzidzia piękna i zdjęcia masz czyściutkie moje brzydko wyszlo bo z pełnym pęcherzem byłam:sorry: już nigdy tak nie zrobie.A co do porodu hmmm mi lekarz już mówił u mnie jest ryzyko peknięcia macicy i na bank 2 tyg wcześniej mam miec cięcie ale jeszcze dużo czasu zobaczymy jak to będzie.;-)

reklama
Do góry