reklama
danuska
Fanka BB :)
Anulka, Dodi, Tush, Sehnsucht, maleństwa przecudne :-) Te w 3d na prawdę super wyglądają, ja chyba koło 20 tyg pójdę na takie, żeby nagrać na płytkę.
Tush
ja tak samo gapilam sie jak sie moj brzdac rusza...a gdyby mojego meza nie bylo ze mna to nic bym nie wiedziala co tam do mnie mowia hehe
u mnie trwalo badanie 30 minut bo niechiala sie moja dzidzia obrucic na plecki do badania Synromu Downa - tutaj w Uk zawsze to robia 12-13 tydz mac ;-)... na szczescie wyszlo mi prawdopodobientwo bardzo niskie 1:61000 wiec maloprawdopodbone ;-)))
----
ps
moze nie tutaj ale ktos wie jak zmienic te tabelki na dole kiedys wiedzialam jak to zrobic a teraz nie wiem i ta owulacja mi nadal widnieje hehe
prosze o jakiegos linka do wskazowek lub wskazowki na priv ;-))
dziekuje
u mnie trwalo badanie 30 minut bo niechiala sie moja dzidzia obrucic na plecki do badania Synromu Downa - tutaj w Uk zawsze to robia 12-13 tydz mac ;-)... na szczescie wyszlo mi prawdopodobientwo bardzo niskie 1:61000 wiec maloprawdopodbone ;-)))
----
ps
moze nie tutaj ale ktos wie jak zmienic te tabelki na dole kiedys wiedzialam jak to zrobic a teraz nie wiem i ta owulacja mi nadal widnieje hehe
prosze o jakiegos linka do wskazowek lub wskazowki na priv ;-))
dziekuje
Tush
super udalo mi sie takie to proste ;-)))
dziekuje :-)
dziekuje :-)
maqnio
Mamusia Różyczki
grabkowa jaki ładny Dziubuś!!i pięknie mu buźkę widać
grabkowa
Początkująca w BB
grabkowa jaki ładny Dziubuś!!i pięknie mu buźkę widać
) a Teściowej jak przesłałam tą fotkę - to zadzwoniła, że nic tu nie widzi i co ja Jej w ogóle wysłałam hehe
danuska
Grabkowa, śliczny Dzidziul :-) Jak mojej teściowej pokazałam fotkę, to się uśmiechnęła i wpatrywała, hehe widziałam, że kompletnie nie wie na co patrzeć, ale udawała, że widzi. Dopiero jak jej pokazałam co i jak, to zobaczyła Dzidzię.
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
grabkowa fajna ta twoja teściowa