reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG naszych maluszków

Kinia1

Wrześniowa mama '10
Miasto
Doncaster,UK
Dziewczyny pomyślałam sobie, że łatwiej nam będzie oglądać zdjęcia naszych fasolek w osobnym dziale, bo w wizytach lekarskich niebawem nam zaginą. Także od dziś proponuję wrzucać tutaj wszystkie zdjęcia USG, żeby każda mogła sobie do nich zajrzeć w dowolnej chwili :)

Ostatnia edycja:
reklama
Od razu skorzystam i pochwalę się kartką niespodzianką :)

img002.jpg

Załączniki

• img002.jpg
    img002.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 233
Cudne te zdjęcia!!! :)

A to nasze maleństwo na pierwszym USG 7-8 tc i na drugim USG miesiąc później 11-12 tc.
usg 1.jpgusg 2.jpg

Załączniki

• usg 2.jpg
    usg 2.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 250
  • usg 1.jpg
    usg 1.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 252
Zapomniałam o wątku, wklejam jeszcze raz to co mam zgrane i mam nadzieję, że w końcu będę mogła resztę zeskanować.

Załączniki

• zdjęcie002.jpg
    zdjęcie002.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 198
  • zdjęcie001.jpg
    zdjęcie001.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 194
Półtora godziny czekałam na moją kolej takie opóźnienie, ogólnie prawie wszystko ok, tylko albo aż przezierność karkowa jet na górnej granicy 2.48 ( gdzie norma to 2.5 ) jutro idę zrobić test Pappa. Dzidzia ma prawie 7 cm no i zmartwiłam się. Niby jest w normie ale lekarz mówił, że dla pewności lepiej zrobić test Pappa, wyniki będe miała w piatek i wtedy będę miała dokładniejszy obraz sytuacji.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry